Тушкована, смажена, варена: рецепти з капустою на всі смаки
Колись у дитинстві була така дражнилка: їж капусту — будеш мати попу тлусту. І невтямки було, звідки ж вона візьметься тлуста, коли капуста — доволі низькокалорійний дієтичний продукт?
Колись у дитинстві була така дражнилка: їж капусту — будеш мати попу тлусту. І невтямки було, звідки ж вона візьметься тлуста, коли капуста — доволі низькокалорійний дієтичний продукт?
За довгу, хоч і теплу, зиму набридли парникові «пластмасові» овочі та консервація.
Впевнена, у кожної, навіть юної та практикою не обтяженої, господині є гросбух, куди вона записує рецепти — бабусині, мамині, куми, подруги.
Як кажуть у народі, дурне сало без хліба. А шашлик?
На жаль, назва цієї страви з передвоєнних років неприємно перегукується зі словами нашого президента про 1 травня і шашлики, сподівання декого з українців на які закінчилися війною.
Нещодавно натрапила на спогади історикині Наталії Полонської-Василенко про її колег, друзів, однодумців, які становили цвіт української нації початку двадцятого століття.
Смажена картопля, картопля фрі — ну хто встоїть проти цієї смакоти?!