Для швидшого одужання: рецепти корисних і смачних страв

Зима — це не лише різдвяні чи новорічні свята, а й період сезонних захворювань — застуди, ГРВІ, грип тощо.
Зима — це не лише різдвяні чи новорічні свята, а й період сезонних захворювань — застуди, ГРВІ, грип тощо.
«Ходить гарбуз по городу, питається свого роду...» — цей вірш знайомий кожному українцю змалечку, більшість вважає його народним, інші приписують його авторство Олені Пчілці — матері нашої славної Лесі Українки, а насправді його написав царський генерал Володимир Александров.
Лікарі-дієтологи радять з’їдати бодай два яблука на день у будь-яку пору року, аби забезпечити організм вітаміном С, залізом, клітковиною, іншими корисними та поживними елементами.
Нещодавнє велелюдне святкування єврейського Нового року Рош га-Шана в Умані нагадало всім нам, що Україна — багатонаціональна країна,
Подорожуючи ще до війни Албанією, трапився на одній екскурсії чудовий гід, який навчався в Радянському Союзі, тож добре володів російською мовою і багато розповідав про свою країну, її культуру, історію і, звісно ж, кухню.
Пряну сливу я готую давно — її рецепт мені розказала одна їмость ще у 80-х, коли з консервації у магазинах були лише зелені помідори, огірки-калоші (за розміром і смаком) та кабачки кружальцями.