Сонце на тарілці: рецепт економного пирога з абрикосами

Надворі — екватор літа, тож саме час ласувати не лише свіжими фруктами, десертами, вареннями чи джемами, а й кондитерськими виробами з ними.
Надворі — екватор літа, тож саме час ласувати не лише свіжими фруктами, десертами, вареннями чи джемами, а й кондитерськими виробами з ними.
Підвищення цін на пальне, електроенергію вервечкою тягнуть за собою злет цін на продукти, особливо взимку.
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне.
Пироги — це справжнє кулінарне мистецтво.
Ольга Мартиновська — відома українська шеф-кухарка з Миколаєва, переможниця «МастерШеф-3» і суддя цього телепроєкту.