Солодкі та пікантні сувеніри літа: рецепти серпневої консервації від Лілії Цвіт

Літо так швидко мчить! Ще тільки вчора абрикоси на гілках були в зав’язі, а сьогодні вони вже — як медом намазані, такі по-літньому звабливі, соком налиті. А завтра абрикосові гілки стануть легшими, і нічого з цим не вдієш.
Ягідні смузі, м’ясні цікавинки і піца-конструктор: рецепти від Оксани Копиняк iз Болехова

Гарними літніми ранками треба прокидатися так само гарно, з новими ідеями і хорошим настроєм. Там вважає молода кулінарна майстриня, мама двох чудових маленьких дівчаток — чотирирічної Софійки і однорічної Вікусі, які надихають її, «як дюймовочки», Оксана Копиняк.
«Готую з любові!» Паштет зі смородиною, леквар зі слив і шоколадний пиріг від Тані Козак із Почаєва

Літо впевнено підійшло до свого екватора і як подарунок собі та людям принесло цілі пригорщі овочів, фруктів, ягід. От коли можна втілити найцікавіші, якщо не всі, свої кулінарні фантазії! І не треба говорити про зайнятість, небажання тощо — усе це чистої води відмовки.
Вишневе море, соковиті кабачки та загадковий террін: рецепти Надії Гриб із Тернопільщини

Дехто скаже: готувати в таку спеку — це така заморочка! А дехто, навпаки, ще більше порине у кулінарну творчість, бо літо — це ж не тільки спека. Це — оберемки овочів, цеберка ягід і яких тільки хочеш фруктів, і все це треба довести до ладу! Так вважає Надія Гриб, наша сьогоднішня кулінарна порадниц
Персиково-вишневий липень: рецепти нових тортів від топ-майстрині випічки Лілії Цвіт

От уміють же люди пекти — не просто пекти, а надихати цим процесом ще багатьох людей так, що навіть не думається, зможеш чи ні, а береш і печеш.
Тисяча і один варіант літньої випічки: рецепти Христини Ласяк із Болехова

У цієї молодої господині так багато рецептів печива, що справді можна за ними створити кулінарну книгу «Тисяча і один варіант печива». А ще в неї є білий халат, але не кухарський.
Кабачково-полуничні фішки літа: рецепти літніх страв від Оксани Білінської з Буська

У нас сьогодні — надзвичайно смачний день! І таким він буде не лише сьогодні, бо якраз у розпалі полуничний сезон, уже з’явилися молоді кабачки й картопля, отож маємо цікаве і широке поле для кулінарної творчості, якою якраз зараз можна по-літньому насолоджуватися.
Як харчуватися здорово і недорого: поради від кулінарної відеоблогерки
«Лісова пісня» й апельсинові смаколики: рецепти від кулінарної зірки Лілії Цвіт

Нещодавно кулінарний канал уже досить відомої майстрині Лілії Цвіт, як кажуть, перевалив за 100 тисяч підписників.