Випечена ялинка і солодкий будиночок: святкові рецепти полтавки Катерини Скрябіної
У грудні свята — мало не щодня, навіть така приказка є: «У грудні що не день — свято!».
У грудні свята — мало не щодня, навіть така приказка є: «У грудні що не день — свято!».
Кулінарія буває різною: простою і продуманою, складною, красивою, натхненною, з душею, з любов’ю, сказано ж — творчість.
«Ще з дитинства любиться мені тушонка, і зараз, коли майже ніхто не робить заготовок, я по-старомодному кілька разів на рік готую тушонку і топлю шкварки», — каже львів’янка Люба Качмар, яка ділилася своїми рецептами з читачами «УМ» у минулому номері.
Що вам сказати! У Люби Біріної стільки рецептів, що лиш штоленом не обійшлося.
Хтось дуже мудрий колись сказав: якщо людина талановита, то вона талановита в усьому.
Львівська письменниця Лідія Нестеренко-Ланько має багато власних книг: діти читають її казочки, дорослі — поезію, оповідання, новели.
Ми так довго налаштовувалися на осінь, що й не помітили, як вона вже помалу починає передавати свої права зимі.
Знайома нам господиня з Тернополя Лариса Пошпур поділилася рецептом дуже смачного салату, який вона справедливо називає «Дари літа».
Рецептом цього надзвичайно ніжного, апетитного смаколика, простого в приготуванні, який припаде до смаку і малятам, і дорослим, поділилася львів’янка Леся Петрусяк.