Як смачно приготувати курчат з грибами за галицьким рецептом
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
Порізана на порції печеня матиме особливо святковий вигляд, якщо кожен шматочок викласти на лист салату і притрусити свіжою зеленню.
Кулінарний витвір французького повара Урбена Дюбуа не втрачає своєї популярності кілька століть поспіль.
Сьогодні, напевно, вже не знайдеться кухаря, який би не створив власну варіацію на тему цього блюда.
Ютуб - канал "Все просто" не став винятком і пропонує один з найшвидших способів приготування натуральної м’ясної страви.
Інгредієнти:
- биток свинини - 500 г;
- цибуля - 400 г;
- картопля - 500 г;
- твердий сир - 200 г;
- майонез - 3 ст. л.
М'ясо наріжте пластами товщиною 1 см, легенько відбийте, викладіть на змащене олією деко і посипте сіллю та меленим перцем.
Зверху щільно викладіть тоненькі кільця цибулі.
Картоплю теж нарізають кільцями завтовшки 3-5 мм і рівномірно розкладають окремим шаром.
Твердий сир натріть на крупній терці, перемішайте з майонезом і покрийте цією сумішшю поверхню блюда.
Випікають м'ясо по-французьки 50-60 хвилин при температурі 180 градусів.
Порізана на порції печеня матиме особливо святковий вигляд, якщо кожен шматочок викласти на лист салату і притрусити свіжою зеленню.
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому >>
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою» >>
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій >>
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ >>
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки >>
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт >>