Смачна і барвиста осінь: рецепти від Альони Олійник із Вінниччини
Навіть не думала, що буває стільки рецептів консервації в одному кулінарному записничку.
Навіть не думала, що буває стільки рецептів консервації в одному кулінарному записничку.
Є особлива насолода в тому, щоб приготувати щось таке, що в інших викликатиме захоплення.
У мене часто ранній ранок починається з кулінарної краси.
Сьогодні велике свято, одне з найулюбленіших у народі. Ми називаємо його по-народному Спасом, влаштовуємо цього дня справжній яблучний рай із медом, запашними пирогами, іншими смаколиками. І бажаємо рідним і друзям гарного врожаю, затишку і добра на осінь-зиму, здійснення мрій.
У дворі молодої господині Оксани — ціле роздолля квітів, ягід, фруктів і овочів. «Ягідний рай, — каже вона. — Люблю, щоб усе було, хоч і нелегко це дається. Але коли все квітне і росте, ніби прибувають сили і натхнення. До того ж, на зиму багато що буде, а це важливо.
Літо так швидко мчить! Ще тільки вчора абрикоси на гілках були в зав’язі, а сьогодні вони вже — як медом намазані, такі по-літньому звабливі, соком налиті. А завтра абрикосові гілки стануть легшими, і нічого з цим не вдієш.