Подорожчання хліба їй не страшне: жінка з Полтави пече його сама
Юшка, лазанья, оладки з грибами і зернове печиво: рецепти Лілії Мурайко-Оліярник із Самбора
![Юшка, лазанья, оладки з грибами і зернове печиво: рецепти Лілії Мурайко-Оліярник із Самбора](/img/content/i146/146856.jpg)
Що не кажіть, а родинна кулінарія — це чудово!
Печена сирно-часникова картопля і чанахи: рецепти й поради Майї Рабцун із Тернопільщини
![Печена сирно-часникова картопля і чанахи: рецепти й поради Майї Рабцун із Тернопільщини](/img/content/i146/146655.jpg)
Напевне, багатьом знайома така ситуація: ніби й хочеш щось особливе приготувати, але сумніваєшся, чи впораєшся?
Квіткова випічка і «букети» із овочів та м’яса: рецепти від львів’янки Марти Левицької
![Квіткова випічка і «букети» із овочів та м’яса: рецепти від львів’янки Марти Левицької](/img/content/i146/146460.jpg)
Снігопади для господинь — ще той виклик! Бо ж і хочеться помилуватися казковістю снігових заметілей, і родині час приділити, і приготувати щось особливе — якраз до погоди і до настрою.
Весняні рулетики та альтернативний холодець: рецепти післясвяткових страв від Оксани Білінської
![Весняні рулетики та альтернативний холодець: рецепти післясвяткових страв від Оксани Білінської](/img/content/i146/146251.jpg)
Для господинь післясвятковий період — випробування на майстерність і натхнення.
«Накривайте столи та все килимами»: улюблені страви на Різдво від команди «УМ»
![«Накривайте столи та все килимами»: улюблені страви на Різдво від команди «УМ»](/img/content/i145/145703.jpg)
Про особливості столування наших пращурів у дні свят детально розповідає етнографиня Лідія Артюх у книжці «Традиційна українська кухня в народному календарі», яка вперше була видана ще 2006 року.
«Хай святкує з нами вся наша родина!» Рецепти ошатних страв від Оксани Костик із Закарпаття
![«Хай святкує з нами вся наша родина!» Рецепти ошатних страв від Оксани Костик із Закарпаття](/img/content/i145/145530.jpg)
Звісно, у пісні, яку винесено в заголовок, йдеться про велику родину нашого народу.
Червоний гід Michelin виправив помилку про «російський борщ»
Свято з казковими будиночками і цікаві салати: рецепти вишуканих страв від Лілії Цвіт
![Свято з казковими будиночками і цікаві салати: рецепти вишуканих страв від Лілії Цвіт](/img/content/i145/145342.jpg)
Взимку — свято за святом, причому великі, дуже гарні свята. І хочеться відповідно підготуватися, наготувати і напекти, але оскільки свят багато, то інколи здається, що кулінарні фантазії вичерпуються. «Не може такого бути!», — каже Лілія Цвіт, яку господині заслужено називають кулінарною феєю.