«Закуска – супер!» Легкий рецепт приготування маринованого сала в банці
Смачнішим за свіже українське сало може бути лише його кулінарна версія, створена руками наших вигадливих господинь.
Смачнішим за свіже українське сало може бути лише його кулінарна версія, створена руками наших вигадливих господинь.
Картопля давно стала царицею нашого столу, тому її завжди хочеться приготувати з найкращих продуктів.
Зимові свята та новорічні застілля вже позаду, а це означає, що настав час повертатися у форму та готуватися до весни.
Якщо рідних людей хочеться порадувати особливим блюдом, а часу для приготування обмаль, варто спекти домашній капустяний пиріг.
Кулінарний витвір французького повара Урбена Дюбуа не втрачає своєї популярності кілька століть поспіль.
Любителі м’ясних бутербродів можуть урізноманітнити своє меню духмяним салом, яке легко готується у домашніх умовах і не містить штучних добавок.
Ця страва варта уваги не лише завдяки оригінальному смаку, а й винятковій корисності.
Цей салат давно завоював наші симпатії як проста поживна страва з натяком на легку південну екзотику.
Існує чимало рецептів, які покликані максимально спростити приготування цього надзвичайно популярного десерту. Але, на щастя, кулінарну класику ніхто не відміняв.