Сметанкова ніжність і цікавий оселедець: особливі рецепти від Валентини Кузьмової з Хмельницького

У господинь зараз дуже відповідальна пора: продумати меню на різдвяно-новорічні свята. Бо пандемія пандемією, а свято має бути гарним, смачним і з дивами, вважають вони.
Пелюстки-кальмари та ніжні капкейки: рецепти від Марти Лози з Тернополя

Такі господині, як наша сьогоднішня порадниця Марта Лоза, напевне, переможниці й по життю, а не лише в кулінарних конкурсах. Але кулінарні конкурси, кулінарія загалом — це як одна з гілок дерева любові, яке плекає в собі 27-річна господиня.
«Чоловік їсть і хвалить!» Рецепти особливих чебуреків і високого сирника від Ольги Василатій

У родині пані Ольги — дуже струнка і чітка організація: кожен відповідає за свою частинку роботи. Наприклад, Юрій Петрович дегустує страви, пильнує за тим, щоб вони були смачними і ошатними.
Щасливі готують смачно: рецепти бограча, голубців і тортів від Оксани Костик із Закарпаття

Коли кажеш: «Я щаслива жінка», усе починає клеїтися, навіть вареники.
Король-пиріг, «Пані Валевська» і «Наполеон»: рецепти святкової випічки від Надії Бутин із Золочева

Надії Бутин — чудової господині з мальовничого Золочева, що на Львівщині, головні дегустатори її страв — троє синів.
Галицький пиріг, грибна юшка і «Сваха»: особливі рецепти львів’янки Іри Онишкевич

У нас сьогодні будуть листопадові рецепти господині зі Львова Ірини Онишкевич.
Яблука під снігом і дивина з капусти: рецепти Юлії Стець-Грещук зі Львівщини

Як тільки хризантеми своїм барвистим цвітінням прикрасили клумби, господині, ніби змовляючись, почали пекти пляцок за рецептом Юлії Стець-Грещук із міста Пустомити, що на Львівщині, який так і називається «Хризантеми».
Хрумкість у капусті, ніжність у паштетах: нові рецепти від Валентини Кузьмової з Хмельницького

У мене з нашою сьогоднішньою кулінарною порадницею Валентиною Кузьмовою відразу вималювалося спільне бажання: як тільки дивишся на пляцки — барвисті, кремово-ягідно-горіхові, з багатьма цікавими шарами і прошарками, хочеться навчитися такі пекти також.