Такі різні великодні паски: три оригінальні рецепти від господинь із Полтавщини
![Такі різні великодні паски: три оригінальні рецепти від господинь із Полтавщини](/img/content/i149/149017.jpg)
Чи спекли ви вже паску? Ні? То слід негайно братися до роботи!
Чи спекли ви вже паску? Ні? То слід негайно братися до роботи!
Уже з завтрашнього дня на українських кухнях запахне ваніллю, дріжджами і духмяною випічкою
Узимку вже наїлися квашених овочів, а весною хочеться їсти більше свіжих.
Весна — час щедрих і задушевних застіль на свіжому повітрі.
Риба має бути обов’язковою в раціоні кожної людини, якщо, звісно, немає обмежень, пов’язаних зі здоров’ям.
Уже незабаром у продажу з’являться перші сезонні фрукти — полуниця і черешня.
Сьогодні четвертий тиждень посту. І хочеться приготувати щось нове, смачне та корисне. Давайте приготуємо смачні котлетки.