За одним столом із котом
У Львові відкрили кав’ярню, де можна випити кави в компанії пухнастих котиків. Незвичайний заклад найбільше приваблює власників тварин та маленьких відвідувачів. Батьки приводять сюди дітлахів, аби ті побавилися з мурчиками. Пухнасті «господарі» залюбки розважають публіку, граються чи спостерігають за тим, що відбувається, сидячи на меблях для котів, які в закладі розвішані по всій кімнаті.
Холодна історія
Льодові тарілки
Зустрічі з цікавими людьми на Арт-пікніку Слави Фролової в Києві уже не перший рік — цікаві й пізнавальні. Не виняток і нещодавня бесіда з успішним ресторатором Дмитром Борисовим. Креативний власник кількох ресторанів, який певний час був навіть ведучим кулінарної телепрограми, поділився правилами ведення ресторанного бізнесу і дав поради для тих, хто мріє мати свій ресторанчик або кафе.
Борщ біля «Ейфелевої вежі»
Як і будь-яка традиційна страва, наш український борщ має безліч варіацій. Важко знайти господиню, яка не має власного секрету приготування смачного борщу.
Й арт, і барбекю
У Львові все літо триватиме новий фестиваль «Арт барбекю», який стартував у минулі вихідні на подвір’ї Палацу мистецтв. Охочі долучитися зможуть навчитися правильно нарізати хамон, готувати смачну вегетеріанську їжу чи робити домашні бургери. Втім організатори заходу продумали не лише кулінарну програму.
«Живий» хліб пекти — здоров’я додавати
Надзвичайна легкість і користь
Тільки матінка-природа знає, чому з не надто показних родичів гарбузових — кабачків — виходять страви, які просто тануть у роті: оладки чи млинцеві торти. Якщо у вас про цей овоч інша думка — готували його не за тими рецептами. Або коли вже надто перезрів. Зараз же і ще десь із місяць — жодним молодим кабачком ніяку кашу чи випічку не зіпсувати.