Приготуйте негайно: рецепт смачнючого борщу з кількою
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт
Річкову рибу, виявляється, можна приготувати без борошна, максимально зберігши її натуральний смак
Любителі не лише корисних, а й по-святковому красивих страв обов’язково оцінять овочевий салат від буковинської господині Фелічії Первісник
Грузинська кухня завоювала наші симпатії так давно, що її пора вивчати більш ретельно
Весняне тепло завжди вносить серйозні корективи у наше щоденне меню, тому за тиждень-другий багатьом захочеться знайти альтернативу навіть традиційній гарячій юшці
Микола Кундик із Львівщини особисто знав Олексу Захаряка, якого заслужено вважають винахідником «Дрогобицької ковбаси». Саме він у 1956 році зареєстрував і отримав дозвіл на виробництво знаменитого м’ясного делікатесу
Свинячі реберця добре смакують навіть після приготування за дуже простим рецептом. Але якщо до такої страви додати томлені сливи і спеціальну підливу, то на виході легко отримати справжній кулінарний шедевр