Картопля фрі по-новому: секрет хрумкої скоринки

09.04.2025
Картопля фрі по-новому: секрет хрумкої скоринки

Картопля фрі з секретом.

Смажена картопля, картопля фрі — ну хто встоїть проти цієї смакоти?!
 
І знаєш же, що некорисно, а все ж таки іноді хочеться побалувити себе цією хрумкою смакотою.
 
Проте не в кожної господині є фритюрниця (якщо кухня маленька, то ніде тримати все це новомодне начиння), а смачної картопельки хочеться.
 
Тримайте лайфхак, як приготувати картоплю, хрумку зовні й м’якеньку всередині.
 
Розігріваємо на великому вогні пательню з олією, щоб аж шкварчало (найкраще використовувати сковорідку вок, тоді картопля краще просмажиться, ніби у фритюрниці).
 
Додаємо сюди ж столову ложку борошна і швиденько розмішуємо його дерев’яною лопаточкою, щоб утворилася однорідна маса.
 
Всипаємо до цієї борошняно-олійної суміші вже підготовлену картоплю, нарізану брусочками, і смажимо її, постійно помішуючи, до готовності.
 
Насамкінець солимо та за бажанням додаємо улюблені приправи. Результат вас справді приємно здивує. 
 
Зеня ЗВАРИЮШКА