Насолода може бути й скромною: рецепт пісного медового печива
Літо чи зима, піст чи пишне святкування — байдуже, солодкого хочеться завжди.
Літо чи зима, піст чи пишне святкування — байдуже, солодкого хочеться завжди.
Та ніяка вона не балувана, ні Галя, ні Оля, ні жодна інша українська жінка, вона просто багатофункціональна, адже до її «функцій» входить і праця на основній роботі, і хатні турботи, і догляд за дітьми та чоловіком, тож і доводиться дещо хитрувати і знаходити легші шляхи, щоб усюди встигнути.
Є рецепти, які стануть у нагоді в будь-яких обставинах.
Продовжуючи кулінарний тур країнами, які гостинно відчинили двері нашим біженцям, гріх не згадати наших братів-слов’ян — чехів.
Не можна уявити господу без цього овоча, адже жодна перша чи друга страва не обійдеться без цибулі — вона надає їм аромату, смаку, а коли потрібно — то й кольору.
Зима — це не лише різдвяні чи новорічні свята, а й період сезонних захворювань — застуди, ГРВІ, грип тощо.