Антивірусне меню: рецепти трав, що зміцнюють імунітет узимку
Передвесняний період — пора активного поширення інфекційно-вірусних захворювань:
Передвесняний період — пора активного поширення інфекційно-вірусних захворювань:
Швидкісний ритм сучасного життя не виділяє окремий час для кухні.
Гамбургери, нагетси, картопля фрі, піца, чипси — знайомі та вподобані багатьма продукти фастфуду.
На думку багатьох експертів, сніданок є найважливішим прийомом їжі.
Ароматні кекси, запашні пироги, хрустке печиво й пухкі пряники...
Запіканки — чудовий спосіб поекспериментувати з улюбленими продуктами й порадувати близьких смачною стравою.
Запечене м’ясо — не лише гість святкових столів, а й головна страва повсякденного раціону.
Гарбуз люди розпочали вирощувати ще вісім тисяч років тому. Він, до речі, швидко посів провідне місце як у кулінарії, так і в медицині.