Святкові страви до новорічного столу від Тетяни Козак iз Почаєва
![Святкові страви до новорічного столу від Тетяни Козак iз Почаєва](/img/content/i134/134388.jpg)
От і свята ще ближче, ніж на носі. Дехто давно продумав і власне святкування, і святковий стіл, а дехто, як, приміром, я, думатиме про це напередодні.
От і свята ще ближче, ніж на носі. Дехто давно продумав і власне святкування, і святковий стіл, а дехто, як, приміром, я, думатиме про це напередодні.
Погодьтеся, що в гостях часто хочеться якнайшвидше дочекатися того моменту, коли виносяться широкі таці чи кількашарові вази на ніжках із пухкими, барвистими, кремовими шматочками пляцків, бо це чудова частина гостини і пригощань.
У грудні свята — мало не щодня, навіть така приказка є: «У грудні що не день — свято!».
Кулінарія буває різною: простою і продуманою, складною, красивою, натхненною, з душею, з любов’ю, сказано ж — творчість.
«Ще з дитинства любиться мені тушонка, і зараз, коли майже ніхто не робить заготовок, я по-старомодному кілька разів на рік готую тушонку і топлю шкварки», — каже львів’янка Люба Качмар, яка ділилася своїми рецептами з читачами «УМ» у минулому номері.
Що вам сказати! У Люби Біріної стільки рецептів, що лиш штоленом не обійшлося.
Хтось дуже мудрий колись сказав: якщо людина талановита, то вона талановита в усьому.
Львівська письменниця Лідія Нестеренко-Ланько має багато власних книг: діти читають її казочки, дорослі — поезію, оповідання, новели.
Ми так довго налаштовувалися на осінь, що й не помітили, як вона вже помалу починає передавати свої права зимі.