Дива — на столі: страви для особливого приводу від Марії Пташнік
У ці передсвяткові дні дорослі ні-ні та й починають вірити в дива.
У ці передсвяткові дні дорослі ні-ні та й починають вірити в дива.
У господинь зараз дуже відповідальна пора: продумати меню на різдвяно-новорічні свята. Бо пандемія пандемією, а свято має бути гарним, смачним і з дивами, вважають вони.
Такі господині, як наша сьогоднішня порадниця Марта Лоза, напевне, переможниці й по життю, а не лише в кулінарних конкурсах. Але кулінарні конкурси, кулінарія загалом — це як одна з гілок дерева любові, яке плекає в собі 27-річна господиня.
У родині пані Ольги — дуже струнка і чітка організація: кожен відповідає за свою частинку роботи. Наприклад, Юрій Петрович дегустує страви, пильнує за тим, щоб вони були смачними і ошатними.
Коли кажеш: «Я щаслива жінка», усе починає клеїтися, навіть вареники.
Надії Бутин — чудової господині з мальовничого Золочева, що на Львівщині, головні дегустатори її страв — троє синів.
У нас сьогодні будуть листопадові рецепти господині зі Львова Ірини Онишкевич.
Як тільки хризантеми своїм барвистим цвітінням прикрасили клумби, господині, ніби змовляючись, почали пекти пляцок за рецептом Юлії Стець-Грещук із міста Пустомити, що на Львівщині, який так і називається «Хризантеми».
У мене з нашою сьогоднішньою кулінарною порадницею Валентиною Кузьмовою відразу вималювалося спільне бажання: як тільки дивишся на пляцки — барвисті, кремово-ягідно-горіхові, з багатьма цікавими шарами і прошарками, хочеться навчитися такі пекти також.