М’який, соковитий, смачний: як правильно приготувати шашлик у духовці

08:01, 07.02.2022
М’який, соковитий, смачний: як правильно приготувати шашлик у духовці

Шашлик (ВСЕ ПРОСТО)

Поки для пікніків ще не настав час, любителі запеченого ошийку можуть вгамувати ностальгію на власній кухні.

        

         Саме для них ютуб-канал «Все просто» пропонує рецепт шашлику у рукаві, який легко приготувати в духовці.

 

 

         Інгредієнти:

 

         - ошийок свинячий    - 1,5 кг;

         - чорний перець         - 0,5 ст. л;

         - сіль                            - 1 ст. л;

         - спеції до шашлику  - 1 ст. л;

         - цибуля                       - 400 г;

         - олія                          - 3 ст. л.                

        

         Ошийок  поріжте на крупні шматочки, посоліть, додайте спеції та добре перемішайте.

 

         Далі почищену цибулю треба потерти на дрібній терці, влити олію, а потім вимішати разом із м’ясом. Накрийте миску кулінарною плівкою і залиште у холодильнику на 3-4 години.

 

         Мариновані шматочки ошийку акуратно перекладіть у рукав, після чого запікайте протягом години при температурі 200 градусів.

 

         Потім вийміть форму і розріжте плівку так, аби м'ясо зверху було повністю відкрите. У такому вигляді деко знову відправте у духовку на 20 хвилин. Це потрібно для того, аби домашній шашлик отримав апетитну рум’яну шкірочку.  

 

         Читайте також, як просто і швидко приготувати смачний пиріг з яблуками.