Щоб не зіпсувати олів’є
З наближенням кінця року особливо актуальними стають продукти, які ми звикли бачити у стравах новорічних свят. Для багатьох олів’є — це моветон. Але не менше й тих, для кого цей салат — багаторічна добра традиція. Тому вибирати не поспіхом для олів’є чи будь–якої іншої страви зелений консервований горошок — саме час. Щоб не виникло бажання вже за столом скурпульозно виловлювати зелені «намистинки» — бо несмачні і тверді або, навпаки, занадто м’які. Допоможе розібратися з консервованим горошком тестування, яке нещодавно провели спеціалісти Центру незалежних споживчих експертиз «Тест». Їхнiй головний висновок: iз дешевої «рибки» не буде смачних ні юшки, ні салату.