Картопляні варіації: три смачних салати з улюбленим овочем українців
Картопля — наше все. І з неї можна готувати не лише перші та другі страви, а й безліч салатів. Варіювати інгредієнти можна скільки завгодно — картопляний салат буде смачним і апетитним.
Ну, «заєць», постривай!
Дірка вам від яблука
Шах і мат печивом
Крижана спокуса
Спекотного літа мало кому вдається не піддатися спокусі поласувати морозивом. Щоправда, магазинна продукція — або з рослинними жирами (а вони у твердому стані не корисні для здоров’я) і так само небезпечними штучними барвниками-стабілізаторами, або відчутно дорога. У більшості випадків недешевим задоволення буде й справжнє домашнє морозиво. Але однозначно корисним для малих і дорослих ласунів.
Надзвичайна легкість і користь
Тільки матінка-природа знає, чому з не надто показних родичів гарбузових — кабачків — виходять страви, які просто тануть у роті: оладки чи млинцеві торти. Якщо у вас про цей овоч інша думка — готували його не за тими рецептами. Або коли вже надто перезрів. Зараз же і ще десь із місяць — жодним молодим кабачком ніяку кашу чи випічку не зіпсувати.
Додає радості полуничка
Не варто їсти пуд солі
Раніше до солі більшість господинь ставилася взагалі за залишковим принципом: яка потрапить під руку, таку і клали у споживчий кошик. Уже не один рік, як стали придивлятися, йодований мінерал в упаковці чи ні. Інше питання: що криється за написом «йодована», чи насправді сіль є такою? У цьому спробували розібратися експерти Центру незалежних споживчих експертиз «Тест».