Майдан «синіє»

Майдан «синіє»

Майдан Незалежності знову «посинів»: прихильники Партії регіонів по–значили його своєю присутністю, розбивши біля Головпоштамту наметове містечко. Поки що воно досить скромне: кілька великих військових наметів, навіть не огороджених по периметру — так, що до них вільно можуть підходити перехожі. Біля наметів походжають вбрані у футболки й жилетки з партійною символікою люди різного віку і, судячи з вигляду, різних соціальних прошарків. «Ми тут для підтримки стоїмо, — пояснює немолодий уже чоловік літній жінці, яка підійшла поцікавитися, що відбувається. — Кого підтримуємо? Ну ось, бачите, написано: Партія регіонів».

Янукович іде — «братків» веде

Янукович іде — «братків» веде

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Майданне» протистояння «синіх» і «помаранчевих» відбувається не тільки в столиці. Учора його епіцентром став Кременчук Полтавської області — промислове місто, через яке проліг агітаційний маршрут Віктора Януковича. Перед мітингом за участі глави уряду на площі Перемоги спалахнула бійка між прихильниками Партії регіонів і блоку «Наша Україна — Народна самооборона». Як розповів депутат міськради, активіст міської організації «НУНС» Олександр Урін, предметом суперечки стали намети, виставлені «помаранчевими» на майдані.

П’ятий тур

П’ятий тур

Доки за владу в Україні боротимуться «сині» й «помаранчеві», доти кожні наступні вибори можна буде вважати таким–то туром виборів–2004. Тобто 30 вересня ми зіграємо матч уже «п’ятого туру».

Нові адвокати — довша морока

Нові адвокати — довша морока

Це перша справа такого масштабу в Україні щодо фальсифікації результатів виборів Президента–2004, яка розслідувана до кінця й передана до суду. Карне переслідування восьми членів територіальної виборчої комісії виборчого округу №100 у місті Кіровограді було почате 16 грудня 2004 року Генеральною прокуратурою України. Лише у вересні 2007–го справа дійшла до суду. Для меншої упередженості розгляд відбувається у сусідній області – Полтавській, у райсуді Кременчука.

Швидше, вище, демократичніше

Швидше, вище, демократичніше

Завжди, коли йдеться про відкриття нових спортивних споруд, мається на увазі здійснення національної політики, сказав учора у своєму виступі на відкритті комплексу «Олімпійський» у Сумах Президент Віктор Ющенко. Передусім спорт — це тотожність зі здоров’ям, що є головним пріоритетом кожної людини. Є здоров’я — є майбутнє, зазначає глава держави.

Сто днів після указу

Сто днів після указу

Учора в Сімферополі перед пресою звітував постійний представник Президента України в Криму Володимир Хоменко, призначений на цю посаду сто днів тому. Спершу він перерахував конкретні здобутки представництва за перший символічний термін. Так, наприклад, завдяки оперативному втручанню юридичної служби представництва вдалось завадити Верховній Раді автономії одноосібно «відрізати» від селища Охотниче, що біля Лівадії, понад 32 га землі, зменшивши в такий спосіб його кордони майже у шість разів (щоправда, проект постанови депутати лише відклали до кращих часів).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики