Як смачно приготувати курчат з грибами за галицьким рецептом
![Як смачно приготувати курчат з грибами за галицьким рецептом](/img/content/i158/158413.jpg)
Цей спосіб запікання молодої курочки увійшов до книги «Як добре й здорово варити», що була надрукована у Коломиї майже 85 років тому
Деруни у заливці: рецепт української смакоти
![Деруни у заливці: рецепт української смакоти](/img/content/i158/158412.jpg)
У селі Буша на Вінниччині цей рецепт дерунів називають «Сліпою рибою»
Рецепт з Буковини: як приготувати неймовірні ескалопи під маринадом
![Рецепт з Буковини: як приготувати неймовірні ескалопи під маринадом](/img/content/i158/158411.jpg)
Багато рецептів, описаних античним кулінаром-гурманом Марком Ґавієм Апіцієм, вже встигли адаптувати сучасні майстри до наших реалій
Вишуканий рецепт тушкованого м’яса у винно-яєчному соусі
![Вишуканий рецепт тушкованого м’яса у винно-яєчному соусі](/img/content/i158/158410.jpg)
Що не кажіть, але патриції Стародавнього Риму таки зналися на м’ясі. Принаймні рецепти із найдавнішої кулінарної книги, яку, за легендою, уклав античний повар-гурман Марк Ґавій Апіцій, тому красномовний доказ
Знахідка для гостей: смажена курка у сметані по-гуцульськи
![Знахідка для гостей: смажена курка у сметані по-гуцульськи](/img/content/i158/158409.jpg)
У кожної господині, яка любить куховарити вдома, є щонайменше один варіант приготування двох страв з однієї курки
Приготуйте негайно: рецепт смачнючого борщу з кількою
![Приготуйте негайно: рецепт смачнючого борщу з кількою](/img/content/i158/158038.jpg)
Пісні страви можуть бути надзвичайно смачними, якщо для їхнього приготування використати перевірений часом рецепт
Короп по-буковинськи: простий і смачний рецепт смаженої риби
![Короп по-буковинськи: простий і смачний рецепт смаженої риби](/img/content/i158/158037.jpg)
Річкову рибу, виявляється, можна приготувати без борошна, максимально зберігши її натуральний смак
Як приготувати смачний салат із цвітною капустою
![Як приготувати смачний салат із цвітною капустою](/img/content/i158/158033.jpg)
Любителі не лише корисних, а й по-святковому красивих страв обов’язково оцінять овочевий салат від буковинської господині Фелічії Первісник
Рецепт ароматного курчати у часниковому соусі
![Рецепт ароматного курчати у часниковому соусі](/img/content/i158/158032.jpg)
Грузинська кухня завоювала наші симпатії так давно, що її пора вивчати більш ретельно