По-перше: рецепти супів до осіннього столу
Кожен з нас хоч раз у житті чув фразу «харчуватися без рідких страв — погано».
Кожен з нас хоч раз у житті чув фразу «харчуватися без рідких страв — погано».
Вересень добігає кінця, а за вікном усе ще тримається сонячне тепло й комфортна температура.
Восени нас накриває сезонна хандра: холоди, темрява, швидкоплинні дні, відсутність бажання стояти довго біля плити, а тим більше щось вигадувати.
Щойно літо завершило своє панування.
Лосось, тунець, форель, хек, короп, судак, сібас, дорадо тощо... Видів риби, що мають безперечну користь для здоров’я, існує безліч. Багаті на білок, вітаміни, мінерали та інші життєво важливі поживні речовини, рибні страви — ще й низькокалорійні.
Літо – не лише пора сонячного тепла й відпочинку, а також великого різноманіття фруктів та ягід.
Липневе панування завершується, а літо вступає в пору поважної зрілості й неспішності.
Не секрет, що морква — найкорисніший овоч у щоденному раціоні.
«Що приготувати на вечерю?» – часте питання багатьох господинь.
Небагато сімей знаходять час для приготування домашнього квасу. Більшість українців віддають перевагу покупній продукції в ПЕТ-тарі, виготовленій на українських заводах.