Сальморехо, тапас, тортилья та чурос: найкращі рецепти із Іспанії
Готуємо по-козацьки: рецепти господинь для свята Покрови
До цього дня треба підготуватися на славу! Бо Покрова Пресвятої Богородиці — одне з найбільших християнських свят, а ще — День українського козацтва і віднедавна — День захисника України.
Їжа чарівних фей: корисні рецепти на щодень від біологині Дарії Озерної
Погодьтеся, уявлення про їжу стрімко змінюється. Тепер вона — не лише для того, щоб підтримувати життєдіяльність, рости тощо, а й щоб коригувати здоров’я, настрій, розумову та фізичну діяльність, зрештою, продовжити собі віку.
Чи можна їсти суп: що насправді радить міністр Уляна Супрун
Скромний шик осіннього столу: рецепти супів із грибами, горохом і сочевицею
Може, влітку і не кожному хотілося перших гарячих страв, але зараз, із наближенням осінньої прохолоди, вони можуть бути для вас усім і відразу: і смачним обідом, і еліксиром здоров’я з необхідним набором вітамінів і мікроелементів, і зігріваючим засобом, і навіть ліками від легкого осіннього смутку,
Яблука у... перині: рецепти пирогів від Іри Татарин із Тернопільщини
Моя б воля, я б їм справді виділила найпочесніше місце, в центрі столу. Бо яблука — це щось більше, ніж фрукти, можна сказати, фруктова філософія.
Пішли пироги — як діти в школу: фантастичні рецепти киянки Олени Герасимової і львів’янки Ірини Герич
А що ви хотіли? Почалася осінь, знову ж таки школа, і вже це — вагомі причини, щоб пекти пироги.
Повний фарш: начиняємо сезонні овочі з користю для здоров’я
Овочі — це такі продукти, які дехто дуже любить, дехто готує, бо вони корисні, а декому їх не дуже хочеться. Але якщо їх, приміром, гарно нафарширувати і запекти — байдужих до такої страви практично не буде.
Цвібачок і кабачок: рецепти з говіркою від пані Ірини зі Львова
Кулінарні захоплення Марти Гулей — дуже серйозної киянки, яка займається статистичним аналізом та базами даних, пише процедури, рахує дескриптивні статистики, володіє англійською та японською мовами — явно від бабусі-львів’янки, про яку внучка пише з неприхованим захопленням і любов’ю.