Страви з ягодами, овочами і... любов’ю: цікаві рецепти Ольги Крілик із Львівщини
У нас сьогодні цікава порадниця, справжній майстер кулінарної справи — Ольга Крілик.
У нас сьогодні цікава порадниця, справжній майстер кулінарної справи — Ольга Крілик.
Вона вишиває, захоплюється туризмом, опановує мови, приймає гостей, влаштовує благодійні аукціони і мріє вивчити кухні світу.
От коли приготуєте таку ікру, не зізнавайтеся, з чого вона — дуже смачна, одразу і не вгадаєш, з чого. Така ікра стане смачним доповненням до м’ясних страв і смакуватиме як окрема закуска.
Соуси — це дуже індивідуальні додатки.
Середина літа, а отже, його пік, найвища і найкраща точка! І цю чудову подію треба відзначити в колі родини, друзів чи колег смачною літньою випічкою.
Полуниця — промовиста ягода, недаремно її готують на особливо урочисті випадки. Катерина Скрябіна, наша улюблена кулінарна порадниця, нещодавно народила синочка, з чим ми її сердечно вітаємо! Кулінарія не відпускає полтавку ні на мить, тому на день народження чоловіка Катерина спекла це полуничне ди
Такою була причина — потішити рідних чимось дуже смачним — у Лесі Сенько з Коломиї.