М’ясні книжки та весняні салати: смачні рецепти Тетяни Мельничук
Христос воскрес! Наші господині від душі творили паски та інші страви до Великодня — аж очі розбігалися від рецептів.
Христос воскрес! Наші господині від душі творили паски та інші страви до Великодня — аж очі розбігалися від рецептів.
Диво дивне: наразі — карантин, звичні речі набули ніби приглушеного значення, і навіть свята видаються наче за склом. Але насправді це не так! Бо на вулиці уже весна вповні, все квітне, буяє, щебече, небо високе та особливо ясне, аромати квітучих садів зачаровують.
Це я вже потім дізналася, що авторка неймовірно гарних, барвистих, багатошарових і дуже смачних пляцків Марта Левицька за освітою художниця — закінчила Львівський коледж імені Івана Труша, працювала художницею і візажистом.
«У нас уже щебечуть пташки! Ми живемо на околиці Львова, у власному будинку, тому карантин сприймаємо, як час для себе», — пише львів’янка Вероніка Степанченко, мама десятирічного Тарасика і восьмирічного Владика та красуня-дружина.
Картопля — з тих продуктів, які не приїдаються. Навіть більше: вона щоразу інша, цікавіша і ще смачніша. Хто може залишитися байдужим до пательні хрумкої смаженої картоплі, приміром? Ну от, а готується вона — простіше простого.
Прийшла весна, і наші господині почали втілювати в життя свої солодкі мрії. І не лише солодкі… Про кулінарний порядок, про те, що надихає готувати смачно та красиво, нам розповість Оксана Дорош — львів’янка, за професією бухгалтер, але в душі, як вона й зізналася, кулінар.
Як мовиться, перезимували! І навіть увійшли у найдовший у році піст — Великий, а це значить, що незабаром світле Воскресіння.
Наша рубрика все переконливіше доводить, що кулінарія — також творчість, причому красива і смачна. Свідчення цьому — листи наших читачів, в яких вони описують приготування страв у поетичній манері, пишуть «кулінарні» вірші й казочки.