Від млинців до флана: смачні рецепти з кабачками

Надто суха чи, навпаки, волога погода, спекотна чи холодна — байдуже, цей овоч росте за будь-яких умов.
Надто суха чи, навпаки, волога погода, спекотна чи холодна — байдуже, цей овоч росте за будь-яких умов.
«Сусіди близькі — вороги тяжкі», співається в одній з українських народних пісень.
Перший місяць літа недарма називають червнем, адже у цей час достигають ягоди, якими, звісно ж, живляться черви.
Ревінь — родич щавлю та гречки, хоч би яким дивним це сусідство було.
Колись у дитинстві була така дражнилка: їж капусту — будеш мати попу тлусту. І невтямки було, звідки ж вона візьметься тлуста, коли капуста — доволі низькокалорійний дієтичний продукт?
За довгу, хоч і теплу, зиму набридли парникові «пластмасові» овочі та консервація.
Впевнена, у кожної, навіть юної та практикою не обтяженої, господині є гросбух, куди вона записує рецепти — бабусині, мамині, куми, подруги.
Як кажуть у народі, дурне сало без хліба. А шашлик?