Час отямитися

Час отямитися

«Іти під Верховну Раду? І робити піар тій клятій (нецензурно) з косою?! Та ти жартуєш!» — відреагувала одна моя знайома на запитання, чи не забула вона, що у вівторок під парламентом протестуватимуть проти «здачі» української території російському Чорноморському флоту.

Ялові патріоти

Ялові патріоти

Націонал–патріоти з посвідченнями депутатів Івано–Франківської обласної ради, на відміну від своїх львівських та тернопільських колег, не спромоглися хоча б словом захистити неньку Україну. Кілька спроб упродовж 24–26 квітня провести позачергове засідання облради, на якому передбачалося розглянути питання щодо недопустимості продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії в Криму, щораз завершувалося ганебним фіналом — відсутністю кворуму. І це при тому, що абсолютна більшість в облраді належить так званим демократичним фракціям — «НУНС», БЮТ та УНП (108 місць із 120).

Хто з них більший «псих»?

Хто з них більший «псих»?

Спостерігаючи за українськими політиками, як за павуками в банці, вітчизняні психологи стурбовано відзначають: час уже вводити «в обіг» таку дисципліну, як «політична психіатрія». Діагноз у фахівців для всіх народних обранців готовий. Соціальний психолог Олег Покальчук переконує: якщо розглядати, скажімо, двох найпопулярніших політиків України, то в них один спільний «симптом» — маніакально–депресивний психоз. «Тільки в Юлії Володимирівни — маніакальний, а у Віктора Федоровича — депресивний», — посміюється Олег Покальчук.

Борисовичі, на перший–другий розрахуйся!

Борисовичі, на перший–другий розрахуйся!

Розвиток подій вразив своїм динамізмом. Минулої середи харківський «помаранчевий» лідер Арсен Аваков вступив до лав ВО «Батьківщина», а вже в четвер з’явилося повідомлення про те, що лідерка БЮТ Юлія Тимошенко призначила його виконуючим обов’язки голови обласної організації «біло–сердешних». Відповідно, народний депутат, БЮТівець із п’ятирічним стажем Олександр Фельдман автоматично перейшов у ранг керівника міської організації, теж із приставкою «в.о.». Мовляв, остаточно з ротацією кадрів визначатиметься партійний з’їзд «Батьківщини». Свій крок Юлія Тимошенко пояснила бажанням зміцнити новими кадрами регіональний осередок блоку. Причому із глибоким переконанням, що потенціал пана Фельдмана може максимально розкритися саме на посту керівника міськкому.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЗРАДОфікація

ЗРАДОфікація

Не виключено, що сьогодні у стінах парламенту буде багато бійок. Напередодні пленарного засідання, на якому розглядатимуть ратифікацію угод щодо флоту й газу, опонуючі сторони заявили, що задля досягнення своїх цілей вони готові піти навкулачки. Сесійну залу ще з суботи утримують під контролем депутати від Партії регіонів: вони «застовпили» президію, аби не допустити блокування з боку опозиції. Вчора на погоджувальній раді лунала лайка, звинувачення у зраді, у шарпанині рвалися мікрофонні дроти. Опозиція готується привести під стіни ВР велелюдну маніфестацію. Утім події останніх днів свідчать: на жаль, опоненти Януковича –подріблені, і через це слабші. А «Регіони» й вулицю беруться контролювати.

Всі статті рубрики