Кабачкові «викрутаси»: рецепти ошатного рулету і пухкої запіканки
От я й досі не знаю, що мала на увазі моя бабуся, коли говорила, що від кабачків молодшають, але знаю, що її слова не були позбавлені сенсу.
От я й досі не знаю, що мала на увазі моя бабуся, коли говорила, що від кабачків молодшають, але знаю, що її слова не були позбавлені сенсу.
Що не кажіть, а влітку все насиченіше й барвистіше: природа, небо і наше «земне» — страви.
Нарешті ми дочекалися цього чудового сезону, коли королевою втілення кулінарних фантазій стає полуниця.
«Зізнаюся, до окрошки я довгий час ставилася з прохолодою, вважаючи її салатом олів’є залитим певною рідиною, — розповідає про цю запашну прохолодну літню страву авторка рецепту Інна Сотніченко з Чернівців.
Мої племінниці Таїса та Аліна так її називають і дуже люблять. Або ще «кабачково-куряча піца», або «літня».
«Дорогі господиньки, хочу запропонувати вам рецепт ну дуже смачної бобовки.
Цей торт готується за півгодинки, тому й «нашвидкуруч».
Не знаю, як кому, а для мене період молоденького, хрумкого, соковитого ревеню — це чудова частина весни, яку я особливо чекаю.
Торти необов’язково пекти, їх справді можна побудувати, як каже моя племінниця Аліна, — сконструювати.