Соковита пікантність: рецепт яловичини з соусом на вині від Лариси Немчук
ОМ’ясця також, звичайно, хочеться. І якогось по-літньому незвичайного, особливого, щоб не втрачати літню легкість.
ОМ’ясця також, звичайно, хочеться. І якогось по-літньому незвичайного, особливого, щоб не втрачати літню легкість.
У літню спеку холодник — те, що треба! Свіжий, холодний, iз легкою кислинкою — він справді дуже доречний і смачний.
Перефразувати слова про халву можна так: «Скільки не кажи «варення», в роті солодко не стане».
Рецепти Люби Біріної, переможниці кулінарних конкурсів, не потребують рекомендацій, вони, як ті гарячі пиріжки, розлітаються від господині до господині.
Усе, що пов’язано з ягодами, — апріорі фантастика. Зараз, коли їх з’явилося дуже багато й різних, це не так сильно відчувається, а от взимку ягоди — це фантастичний привіт від літа.
Я вже й, було, подумала, що знаю про полуницю все, особливо в кулінарному розрізі — ми стільки про неї писали! Але
Влітку на природі зібратися в дружньому колі — це вже свято, незалежно від дня календаря.
Варення — це навіть не смаколик, це солодкі асоціації з бабусиною турботою.
«Сьогодні — жодних викамеликів* і романтики, тільки вареники&галушки, тільки хардкор!» — відразу вводить нас у курс кулінарної справи Оксана Дорошенко, молодший науковий співробітник історико-культурного заповідника «Більськ».
Якраз завтра це світле свято, і відсвяткувати його треба так само гарно, з добрими думками і смачними стравами.