Святкова кулінарна творчість: що смачного приготувати на Великдень
![Святкова кулінарна творчість: що смачного приготувати на Великдень](/img/content/i126/126425.jpg)
До найсвітлішого свята року — Воскресіння Христового — наші господині зазвичай готуються по-особливому.
До найсвітлішого свята року — Воскресіння Христового — наші господині зазвичай готуються по-особливому.
Щорічно 4 квітня відзначається Всесвітній день... моркви, якщо хтось раптом не знав. От і правильно, що є й такий день!
Тарілочка смачного супу може бути справжнім еліксиром здоров’я і гарного настрою, зігріти і підбадьорити, наситити корисним і необхідним.
На свята такий тортик — неймовірно ароматний, пухкий і високий — буде дуже доречним.
Рецепти страв від творчих людей — завжди особливі, бо творять вони, зазвичай, в усіх сферах буття.
Ми дочекалися найбільшого в році Великого посту, а це значить, що весна прийшла, а ми — в дорозі до світлого Христового Воскресіння.
«Кулінарія — як любов: в неї або потрібно зануритися з головою, або взагалі не занурюватися», — такою цитатою Гаррієт Ван Хорн починає Марина Гармаш свою «кулінарну подорож», як вона й назвала свою історію про те, що для неї кулінарія.
Можна і віршем заговорити після дегустації кексів з малиною від львів’янки Аніти Камінечної.
Печеня з індичкою та овочами. Я б у властивій для себе манері дописала ще: «Буде снитися ночами».