Королівські запіканки, «гостьове» м’ясо та морозиво для настрою: рецепти киянки Марії Михальченко
![Королівські запіканки, «гостьове» м’ясо та морозиво для настрою: рецепти киянки Марії Михальченко](/img/content/i128/128881.jpg)
Вона вишиває, захоплюється туризмом, опановує мови, приймає гостей, влаштовує благодійні аукціони і мріє вивчити кухні світу.
Вона вишиває, захоплюється туризмом, опановує мови, приймає гостей, влаштовує благодійні аукціони і мріє вивчити кухні світу.
От коли приготуєте таку ікру, не зізнавайтеся, з чого вона — дуже смачна, одразу і не вгадаєш, з чого. Така ікра стане смачним доповненням до м’ясних страв і смакуватиме як окрема закуска.
Соуси — це дуже індивідуальні додатки.
Середина літа, а отже, його пік, найвища і найкраща точка! І цю чудову подію треба відзначити в колі родини, друзів чи колег смачною літньою випічкою.
Полуниця — промовиста ягода, недаремно її готують на особливо урочисті випадки. Катерина Скрябіна, наша улюблена кулінарна порадниця, нещодавно народила синочка, з чим ми її сердечно вітаємо! Кулінарія не відпускає полтавку ні на мить, тому на день народження чоловіка Катерина спекла це полуничне ди
Такою була причина — потішити рідних чимось дуже смачним — у Лесі Сенько з Коломиї.
ОМ’ясця також, звичайно, хочеться. І якогось по-літньому незвичайного, особливого, щоб не втрачати літню легкість.
У літню спеку холодник — те, що треба! Свіжий, холодний, iз легкою кислинкою — він справді дуже доречний і смачний.