Із овочами та зеленню. Рецепти для весняного меню
За довгу, хоч і теплу, зиму набридли парникові «пластмасові» овочі та консервація. >>
Смачна й вишукана італійська закуска. (Фото автора.)
За довгу, хоч і теплу, зиму набридли парникові «пластмасові» овочі та консервація. >>
При згадці про Поділля, до якого входить і Вінницька область, відразу спадають на думку пишні сади, які під кінець літа наповнюються ароматами стиглих рум’янобоких яблук, запашних груш, п’янких перестиглих слив. >>
Впевнена, у кожної, навіть юної та практикою не обтяженої, господині є гросбух, куди вона записує рецепти — бабусині, мамині, куми, подруги. >>
Як кажуть у народі, дурне сало без хліба. А шашлик? >>
На жаль, назва цієї страви з передвоєнних років неприємно перегукується зі словами нашого президента про 1 травня і шашлики, сподівання декого з українців на які закінчилися війною. >>
Великдень — великий день, коли життя бере верх над смертю, а добро перемагає зло, — ми, українці, шануємо чи не найбільше серед усіх свят. >>