Холодна історія

Холодна історія

Якщо відверто — готувати у спеку не хочеться зовсім. Коли навіть у затінку температура під сорок, є бажання лише у будь-який напій накидати побільше кубиків льоду — і пити без упину досхочу. А потім змусити себе все ж таки зробити холодник з огірками чи буряком або й з екзотичним авокадо.

Льодові тарілки

Льодові тарілки

Зустрічі з цікавими людьми на Арт-пікніку Слави Фролової в Києві уже не перший рік — цікаві й пізнавальні. Не виняток і нещодавня бесіда з успішним ресторатором Дмитром Борисовим. Креативний власник кількох ресторанів, який певний час був навіть ведучим кулінарної телепрограми, поділився правилами ведення ресторанного бізнесу і дав поради для тих, хто мріє мати свій ресторанчик або кафе.

Й арт, і барбекю

Й арт, і барбекю

У Львові все літо триватиме новий фестиваль «Арт барбекю», який стартував у минулі вихідні на подвір’ї Палацу мистецтв. Охочі долучитися зможуть навчитися правильно нарізати хамон, готувати смачну вегетеріанську їжу чи робити домашні бургери. Втім організатори заходу продумали не лише кулінарну програму.

Всі статті рубрики