Льодові тарілки
Зустрічі з цікавими людьми на Арт-пікніку Слави Фролової в Києві уже не перший рік — цікаві й пізнавальні. Не виняток і нещодавня бесіда з успішним ресторатором Дмитром Борисовим. Креативний власник кількох ресторанів, який певний час був навіть ведучим кулінарної телепрограми, поділився правилами ведення ресторанного бізнесу і дав поради для тих, хто мріє мати свій ресторанчик або кафе.
Борщ біля «Ейфелевої вежі»
Й арт, і барбекю
У Львові все літо триватиме новий фестиваль «Арт барбекю», який стартував у минулі вихідні на подвір’ї Палацу мистецтв. Охочі долучитися зможуть навчитися правильно нарізати хамон, готувати смачну вегетеріанську їжу чи робити домашні бургери. Втім організатори заходу продумали не лише кулінарну програму.