Поліцейська академiя-2

Поліцейська академiя-2

Відучора одесити і мешканці області змогли долучитися до реформи міліції, яку цього року оголосило оновлене Міністерство внутрішніх справ. Нову концепцію безпеки міста, важливою складовою якої є нова патрульна поліція (гібрид ДАІ та патрульно-постової служби), презентував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом iз Петром Порошенком під час візиту Президента.

Наказано святкувати

Наказано святкувати

Достеменно невідомо, кому належить ініціатива зробити 21 квітня (торік у цей день російський президент Володимир Путін підписав указ «Про заходи щодо реабілітації вірменського, болгарського, грецького, кримськотатарського та німецького народів та державну підтримку їх відродження та розвитку») «національним святом» — безпосередньо кремлівським кураторам «новоутвореного» федерального округу чи це банально «прогнувся» хтось із місцевих діячів.

Московська клептоманiя

Московська клептоманiя

Після кількамісячної перерви міжнародні експерти повернулися на місце катастрофи «Боїнга-777», збитого поблизу Донецька в липні минулого року, для подальшого розслідування. Під час обстеження нових ділянок, які раніше були недоступні через бойові дії, експерти виявили нові рештки тіл пасажирів літака.

Нічні спостерігачі

Нічні спостерігачі

Минулих вихідних спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вперше залишилися на ніч у найгарячішій точці зони АТО — приазовському селі Широкиному. До складу цього нічного патруля, за словами заступника керівника СММ Олександра Хуга, увійшло восьмеро спостерігачів, які перебувають у самому центрі села на статичній спостережній точці.

Воїни світла

Воїни світла

За рік збройного протистояння на українському сході з обох сторін конфлікту було затримано чимало полонених, яких у різний час було звільнено за програмою обміну. Втім, за останніми даними СБУ, на території Російської Федерації незаконно утримується більше 30 громадян України, проти яких, як у випадку з Надією Савченко чи Олегом Сенцовим, відкрито кримінальні провадження.

Страшний сон Володимира Путіна

Страшний сон Володимира Путіна

Найкращі американські спеціалісти кілька наступних місяців учитимуть воювати наших солдатів. Урочиста церемонія старту навчань відбулася вчора в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, на Яворівському полігоні, що на Львівщині.

Як упав же вiн...

Як упав же вiн...

Пакет законів про заборону популяризації комуністичного та нацистського режимів, прийнятий минулого четверга Верховною Радою, досі лежить на столі у Президента, чекаючи підпису. Незважаючи на це, в різних містах почалася нова хвиля «примусової декомунізації».

Всі статті рубрики