Два береги

Два береги

Двадцять на восьму ранку. Мороз — мінус вісім градусів. Вийшовши на станцiї метро «Дружба народів», не бачу нікого з національною символікою, прапорами, як зазвичай це щороку буває в День соборності. У цей день молодь збирається на мосту Патона і, взявшись за руки, об’єднує два береги Дніпра, схід та захід України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Рушниця вже не висить на стіні

Рушниця вже не висить на стіні

Практично всі магазини з продажу зброї у столиці зачинено, повідомив ще вранці сайт «Цензор.нет». За неофіційною інформацією, склади зі зброєю опломбовано, а зброю та набої вилучають iз магазинів і вивозять. Припинити роботу зброярам, кажуть, порекомендували усно в міліції, хоча речник МВС Сергій Бурлаков не підтвердив цю інформацію.

Мартиролог вiдкрито

Мартиролог вiдкрито

«Беркут» перестав бити і почав убивати!» — стверджували вчора революціонери на вулиці Грушевського. І дійсно, лише в першій половині дня інформаційний простір приголомшували жахливі новини про чергову смерть протестувальників. Щонайменше троє молодих хлопців загинули (!) від вогнепальних поранень.

Хвилина мовчання за Україною

Хвилина мовчання за Україною

Європа, котра ще якихось два місяці тому зустрічала Віктора Януковича дружніми рукостисканнями й запевненнями в найщирішій підтримці, тепер не може отямитися від шоку. За такий короткий проміжок часу Україна скотилася від перспективної держави з цілком реалістичними євроінтеграційними прагненнями до країни третього світу, де панує підживлюваний владою бандитський («тітушкинський») «бєспрєдєл», де уряд запросто зневажає конвенції ООН, а «правоохоронці» вбивають не лише протестувальників, а й журналістів із бойової зброї.

Вірменин, який загинув за Україну

Вірменин, який загинув за Україну

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора з самого ранку Березнуватівку, що в Солонянському районі на Дніпропетровщині, вразила страшна звістка. Тією молодою людиною, яка першою загинула на барикадах на вулиці Грушевського в Києві, виявився уродженець цього села — 20–річний Сергій Нігоян.

Повстання під час пекла

Повстання під час пекла

...Ви тримаєте цей номер «УМ» у руках принаймні через півдоби після того, як матеріали пішли в друк. За вечір і ніч могло трапитися все, що завгодно, — здається, аж до бомбардувань з неба. Це повстання мас, це справді революція, це війна величезної кількості людей проти влади та демонстрація небажання влади почути голос більшості громадян, які протестують ось уже два місяці (див. результати соцопитувань на сторінці 4).

Дякуємо, що живий

Дякуємо, що живий

Позавчора пізно ввечері на зв’язок вийшов Ігор Луценко — громадський активіст і наш колега, котрого протягом усього дня вважали зниклим. Викрадачі залишили його серед лісу в Бориспільському районі. А вже вчора приблизно в тій–таки місцині, біля села Гнідин, було знайдено два трупи зі слідами тортур.

Всі статті рубрики