Молитва до дії

Молитва до дії

Найбільші традиційні церкви України виступили на підтримку Євромайдану. У понеділок предстоятель Української православної церкви Київського патріархату патріарх Філарет оприлюднив заяву, де закликав євромайданівців берегти мирний характер своїх дій і не піддаватися на провокації.

На майдан — речі, на Європейську — людей

На майдан — речі, на Європейську — людей

Шостий день Євромайдану. Хто б міг подумати, що люди під дощем, а вчора й під снігом, стоятимуть на своєму і вимагатимуть підписання Асоціації. Мало хто вірив, що вдасться так швидко мобілізуватися й організувати все потрібне для перебування на вулицях міста.

«Прослушка» опозиціонерів чи запобігання терактів?

«Прослушка» опозиціонерів чи запобігання терактів?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Велика кількість бійок і сутичок з міліцією — один із чинників, який відрізняє нинішні київські євромайдани від Майдану–2004. Найчастіше агресію виплескують мітингувальники з–під Українського дому.

День народження натщесерце

День народження натщесерце

Сьогодні Юлія Тимошенко відзначає свій 53–й день народження, знову — в лікарні «Укрзалізниці» в Харкові. Про святковий стіл не йдеться, адже позавчора екс–Прем’єр оголосила безстрокове голодування. Про це повідомив її захисник Сергій Власенко на мітингу під Українським домом.

Західна преса — про помилку ЄС

Західна преса — про помилку ЄС

Вибух громадянської активності за європейський вибір знов прикував до України увагу закордонних ЗМІ, зокрема західної преси. Авторитетні видання вражені бажанням українців стати частиною Євросоюзу, звертають увагу на стратегічну помилку ЄС та говорять про геополітичну перемогу Володимира Путіна.

Двері Європи відчинені досі

Двері Європи відчинені досі

Позавчора ввечері Президент Віктор Янукович уперше після «чорного четверга» 21 листопада, коли Кабмін несподівано ухвалив рішення про «паузу» в євроінтеграційному русі України, вийшов на люди й зробив заяву з приводу зовнішньополітичного вектора держави.

Виші вийшли

Виші вийшли

Учора вранці на загальних зборах студентів Києво–Могилянської академії було вирішено оголосити страйк і рушити колоною на майдан Незалежності. Про підтримку акції заявили також КНУ ім. Шевченка та Ужгородський університет.

Всі статті рубрики