Не п’ять, а сім. Число красиве

Не п’ять, а сім. Число красиве

Вибори до парламенту відбулися ще в жовтні, але й через півроку відтоді п’ять так званих «проблемних» округів не отримали своїх народних депутатів. Ідеться про ті мажоритарні округи, де більшість голосів набирали кандидати від опозиції, однак їхні конкуренти — ставленики влади — за допомогою «найсправедливіших» українських судів звели результати голосування нанівець, внаслідок чого Центр­виборчком ухвалив рішення щодо неможливості встановити достовірні результати.

Одні без Януковича, інші — без фашистів

Одні без Януковича, інші — без фашистів

Партія регіонів вирішила підняти температуру політичного протистояння цього тижня до максимуму. У суботу ПР має намір провести в Києві так звану «заключну частину антифашистського маршу «В Європу без фашистів». Як повідомила «Українській правді» народна депутатка Олена Бондаренко, «антифашистська хода 18 травня пройде від музею Великої Вітчизняної війни до Європейської площі. Напередодні аналогічні заходи відбудуться в регіонах».

Курортний забіг

Курортний забіг

До початку повноцінного курортного сезону, точніше — 2 червня, ялтинці мають встигнути визначитись із новим міським головою. Днями тутешня виборча комісія зареєструвала аж 22 кандидати на престижну вакантну посаду, яка, нагадаємо, вивільнилася наприкінці минулого року через добровільно–примусову відставку екс–«регіонала», а нині — фігуранта декількох кримінальних справ Олексія Боярчука. Тепер партія готує йому більш гідну заміну, але вже не з числа місцевих.

Справа «тушок» житиме?

Справа «тушок» житиме?

Позавчорашнє вечірнє засідання фракції «Батьківщина» фактично закінчилося нічим. Колеги лише «попередили» депутатів, не голосували за недовіру уряду Миколи Азарова.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нове нагнітання децибельного фону

Нове нагнітання децибельного фону

Відгулявши три тижні, зокрема робочі дні 7–8 травня, які передбачали роботу в комітетах і фракціях, відпочилі й засмаглі народні обранці нарешті зібралися вчора на сесійне засідання. Після вакацій одразу двоє «регіоналів» були на милицях, викликавши в декого з опозиції — зокрема, у Володимира Ар’єва — запитання, «що ж із ними робили на вихідних».

Всі статті рубрики