Медальний квартет

Медальний квартет

Після скандальної зміни керівництва Національної федерації легкої атлетики будь–який хоч трохи значимий міжнародний старт українських атлетів критики розглядатимуть «під мікроскопом». Тож і для спортсменів, і для тренерів, і для функціонерів принциповою справою мав стати хороший виступ на зимовому чемпіонаті Європи, що днями проходив у шведському Гетеборзі.

Надія померла не останньою

Надія померла не останньою

Як казав Штірліц, «запам’ятовується завжди останнє слово». Тож щоб там не городили коментатори телеканалу Бориса Колеснікова «Хокей», який було створено під виступи ХК «Донбас» у Континентальній хокейній лізі, про «чудовий» дебютний сезон донеччан у КХЛ, у вболівальників враження зіпсовані. Адже команда не лише не виконала головне завдання на чемпіонат (план, пригадуємо, передбачав вихід до «плей–оф»), а й безславно вилетіла із «втішного» турніру — Кубка надії.

Драма з кількома невідомими

Драма з кількома невідомими

Іще наприкінці минулого року, коли команди вітчизняної прем’єр–ліги проводили останні поєдинки першого кола, деякі спеціалісти почали вітати «Шахтар» із достроковим чемпіонством. Водночас перед стартом другої частини чемпіонату воротар «Динамо» Максим Коваль заявив, що його команда ще не втратила шанси на «золото» й збирається боротися за чемпіонство. Жартував юний голкіпер чи в такий спосіб заряджав себе й команду на боротьбу, невідомо. Однак перший після тривалої зимової перерви поєдинок національного чемпіонату «біло–сині» відверто провалили.

КАЛЕНДАР

КАЛЕНДАР

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На черзі — Баку

На черзі — Баку

...Як згодом з’ясувалося, в останньому турі групового турніру Всесвітньої серії боксу (WSB) команді «Українські отамани» не обов’язково було перемагати британців, аби забезпечити собі путівку до «плей–оф». Адже в паралельному матчі фаворити групи з Астани побили «Німецьких орлів», тож команда з ФРН у будь–якому разі не могла обігнати українців у турнірній таблиці. Утім, виходячи на ринг лондонського «Йорк–холу», наші хлопці не знали про результат двобоїв за участю німців. Тож прагнули тільки перемоги. Зрештою, «Отамани» були злі через технічне списання з команди трьох очок (нагадаємо, українські боксери не змогли виїхати на матч до США через проб­леми з візами) і палали бажанням відновити статус–кво.

Кінець — з останніх сил

Кінець — з останніх сил

Упродовж зими, вигравши чимало медалей на етапах Кубка світу та на першості планети, українські біатлоністки привчили своїх уболівальників до гучних звитяг. Та от черговий етап КС, який минулого тижня проходив у норвезькому Холменколлені, наші «стріляючі лижниці» завершили без нагород. Як пояснила лідер жіночої команди Олена Підгрушна, наприкінці сезону вже немає тієї легкості й свіжості. Вочевидь саме через це 25–річна тернополянка на трасі в Холменколлені двічі падала. Перше «приземлення» сталося в гонці переслідування, після чого в Олени тріснув навпіл приклад гвинтівки. Зрозуміло, що «персьют» Підгрушна не завершила. Підкосилися ноги в чемпіонки світу й у наступних перегонах. Щоправда, цього разу падіння відбулося без наслідків. Мас–старт Олена завершила п’ятою, продемонструвавши разом із француженкою Бескон відмінну стрільбу із полагодженої зброї.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики