Чотири роки за збитого на смерть

Чотири роки за збитого на смерть

Торік 9 квітня, за день до свого 51–річчя, був смертельно травмований мешканець Дніпропетровська Олег Нечипоренко. Чоловік їхав на велосипеді по вулиці Полтавській в обласному центрі, коли раптом на нього з зустрічної смуги вилетіла «Мазда–3». Удар був настільки сильним, що нещасного закинуло на дах розташованого поруч iз проїжджою частиною гаража, а його велосипед розлетівся на друзки. Проте в матеріалах кримінальної справи йдеться винятково про швидкість «Мазди–3» у межах 80—100 кілометрів за годину.

Модний вирок

Модний вирок

Міжрегіональну вис­тавку товарів легкої промисловості, відкриту в Івано–Франківську, урізноманітнили товари, виготовлені в дислокованих на території області установах виконання покарань. Завдяки протекції місцевої торгово–промислової палати виставкові майданчики поповнилися робочим одягом, рукавицями, постільною білизною та іншими текстильними виробами від майстринь, котрі відбувають покарання в Галицькій виправній колонії №128.

А ти — не льотчик...

А ти — не льотчик...

Днями мер Кременчука Олег Бабаєв особисто оглянув зразки форми для працівників місцевого тролейбусного управління. Йдеться про обмундирування для водіїв і кондукторів комунального електротранспорту. При цьому в прес–службі мерії наголошують: подібною робочою вдяганкою з відповідними «фірмовими» логотипами вже забезпечено працівників практично всіх тамтешніх комунальних підприємств. Тепер, мовляв, дійшла черга й до тролейбусників. Та одна справа — яскраві куртки й жилетки, скажімо, для шляховиків чи сантехніків, і зовсім інша — одяг для тих, хто перебуває «на передньому краї» безпосереднього спілкування з людьми, тобто з пасажирами.

Сила вітру і Сонця

Сила вітру і Сонця

Німецька компанія WSB International на території Харківщини відібрала шість майданчиків і вже встановила там прилади для вимірювання вітропотенціалу області. Найперспективнішими виявилися ділянки у Зміївському, Кегичівському та Чугуївському районах. Можливо, якраз там після вивчення українського земельного законодавства і будуть встановлені незабаром парки сучасних вітряків, оскільки зарубіжні інвестори мають намір й надалі розвивати в регіоні альтернативні джерела енергії.

Поцілунок замість квитка

Поцілунок замість квитка

Оригінально відзначити День святого Валентина вирішили у Черкаському зоосаду.

У рік Змії тут відкривають нову експозицію «Барвисте царство змій» і запрошують на неї всіх охочих. А для закоханих зоопарк робить знижку — подивитися на усіляких повзучих гадів можна буде, придбавши один квиток на двох. Аби пройти до експозиції за одним квитком, парочка має поцілуватися при вході в зоосад.

Всі статті рубрики