Поцілунок замість квитка

12.02.2013

Оригінально відзначити День святого Валентина вирішили у Черкаському зоосаду.

У рік Змії тут відкривають нову експозицію «Барвисте царство змій» і запрошують на неї всіх охочих. А для закоханих зоопарк робить знижку — подивитися на усіляких повзучих гадів можна буде, придбавши один квиток на двох. Аби пройти до експозиції за одним квитком, парочка має поцілуватися при вході в зоосад.

«Цього разу експозицію ми сформували трохи незвично, в кольорових тонах. На виставці буде представлено більше двадцяти видів змій — червоного, зеленого, білого, смугастого та інших відтінків. Сподіваємося, що ця екзотична колекція сподобається шанувальникам та гостям нашого зоопарку, які прийдуть до нас на День закоханих», — розповідає «УМ» директор Черкаського зоопарку Євгеній Ван. За словами Євгенія Леонідовича, усі змії «новенькі», тобто їх не так давно було завезено до зоосаду. І більш як половина цих повзучих родом із американського континенту.

До речі, саме в Черкаському зоопарку у тамтешньої африканської гримучої змії недавно народилося 72 дитинчат, що є унікальним явищем у дикій природі і абсолютним рекордом для зоосадів України.