Модний вирок

12.02.2013
Модний вирок

Швейний конвеєр працює. Фото з сайта expert.ru.

Міжрегіональну вис­тавку товарів легкої промисловості, відкриту в Івано–Франківську, урізноманітнили товари, виготовлені в дислокованих на території області установах виконання покарань. Завдяки протекції місцевої торгово–промислової палати виставкові майданчики поповнилися робочим одягом, рукавицями, постільною білизною та іншими текстильними виробами від майстринь, котрі відбувають покарання в Галицькій виправній колонії №128.

І хоча товари кравчинь у тюремних робах далекі вiд «откутюрних», та мають кілька привабливих переваг. «Висока якість, простий, але сучасний дизайн, помірні ціни роблять цю продукцію цілком конкурентоздатною з аналогами вітчизняного й імпортного виробництва та користуються попитом у населення», — переконує «УМ» речниця управління Державної пенітенціарної служби в Івано–Франківській області Оксана Лаврів.

Окрім товарів легкої промисловості, три державні підприємства установ виконання покарань на Прикарпатті виготовляють також популярні в регіоні ковані та дерев’яні вироби, будматеріали, садові набори та тротуарну плитку.