Повіяв вогонь із Холодного Яру

Повіяв вогонь із Холодного Яру

Учора, на свято Першої Пречистої, у Холодному Яру біля хутора Буда спалахнув вогняний факел. Заклик «І повіє огонь новий з Холодного Яру» почали втілювати в життя кандидати в народні депутати від «Української платформи «Собор». Оригінальну акцію провели біля церкви святого праведного Петра Калнишевського неподалік тисячолітнього дуба Максима Залізняка.

Татарськими яйцями — по Симоненку

Татарськими яйцями — по Симоненку

Один із фронтів виборчої кампанії–2012 проліг між кримськими татарами й комуністами. Нагадаємо, нещодавно, під час прес–конференції в Харкові, лідер КПУ Петро Симоненко просторікував про необхідність змінити гімн і герб України шляхом референдуму. Бо, мовляв, держава не може існувати під символом, «з яким зустрічали Гітлера під час війни і під яким вбивали безневинних людей». Раніше перший секретар Компартії заявляв, що «кримські татари в один день стали на бік Гітлера», і якби їх вчасно не депортували з території Криму за наказом Сталіна, «цей злочин [татар] обов’язково призвів би до громадянської війни».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Не нові обличчя, а новий курс»

«Не нові обличчя, а новий курс»

Позавчора Віктор Ющенко вирушив у свою першу агітаційну поїздку в рамках парламентської виборчої кампанії–2012. Для презентації «Союзу патріотичних сил «Наша Україна» його лідер обрав базовий регіон — Західний. У понеділок Президент 2005—2010 років проводив зустрічі з громадськістю в Івано–Франківську, вчора — в Тернополі. В.Ю. лишився задоволений таким початком та позитивним сприйняттям його позиції галичанами.

«Або за нас, або за ПР, або викиньте бюлетень»

«Або за нас, або за ПР, або викиньте бюлетень»

«Опозиція йде на вибори двома колонами — це ВО «Батьківщина» і «Свобода». Такі гучні заяви робили лідери цих політичних сил нещодавно, підписуючи угоду про співпрацю та взаємне непоборювання. Крім того, у виборчому бюлетені будуть й інші носії державницької ідеології. Однак зі слів деяких спікерів БЮТ ви­пливає: аби ми, або... навіть не «ніхто», а Партія регіонів!

Страсбург узявся за Юлю

Страсбург узявся за Юлю

Сьогодні Вищий спеціалізований суд iз розгляду цивільних і кримінальних справ о десятій ранку оголосить рішення щодо касації захисту Юлії Тимошенко на вирок у «газовій справі», яким екс–Прем’єрку засуджено до семи років позбавлення волі. Щоб ухвалити рішення, колегії суддів знадобився тиждень. Як і передбачали захисники Леді Ю, вітчизняна Феміда виносить свій вердикт одразу після того, як Європейський суд із прав людини у Страсбурзі почав розгляд справи Тимошенко.

Всі статті рубрики