Плями на синьому мундирі

Плями на синьому мундирі

Депутат українського парламенту Григорій Омельченко, обраний за списками БЮТ, а нині — позафракційний, вимагає негайно відсторонити від займаної посади заступника Генерального прокурора України Олександра Шинальського та притягти його до кримінальної відповідальності за численні факти зловживань своїм службовим становищем. Окрім того, Омельченко вважає за необхідне покарати і самого Генпрокурора Медведька, який жодним чином не реагував на порушення свого підлеглого.

«Будяк» із міністерства

«Будяк» із міністерства

За оцінками Української Гельсінської спілки з прав людини, найбрутальніше цьогоріч порушував права людини міністр внутрішніх справ Юрій Луценко — він став лауреатом антипремії в номінації «За систематичні порушення прав людини». Як повідомили вчора на прес–конференції організатори антипремії, міністр розвіяв усі сподівання, покладені на реформи в МВС. Зокрема, за словами члена правління Інституту «Республіка» Володимира Чемериса, «в цьому році ми бачимо шквал подій: передусім, це заяви Луценка, які порушують презумпцію невинуватості».

Параноїку від українофобів

Параноїку від українофобів

«...Єслі же по злому умислу я нарушу ету мою торжествєнную прісягу, то пусть мєня постігнєт суровая кара совєтского народа, всєобщая нєнавість і прєзрєніє трудящіхся» — це заключне (із чотирьох) речення воєнної присяги, яку Йосип Сталін, член головвійськради РККА, начебто складав 23 лютого 1939 року. Принаймні в такій редакції «клятву ката» тиражують видання русофілів–українофобів навіть після розвалу совдепівської імперії. Цивілізований світ увесь і давно солідаризувався з українським народом, для якого злочинна сутність Йосипа Джугашвілі — доконаний факт, а не версія.

Улюбленець долі

Улюбленець долі

Як розповів виданню The Sun партнер артиста Девід Ферніш, вони з Елтоном вирішили, що оплачуватимуть лікування та освіту 17–місячного вихованця Макіївського спеціалізованого будинку для ВІЛ–інфікованих дітей — Лева. Нагадаємо, саме цього малюка з Донеччини хотів усиновити 62–річний артист, перебуваючи у вересні цього року з візитом у дитбудинку. Однак українські закони забороняють усиновлення не подружнім парам, а одностатевий шлюб Джона з Девідом Фернішем у нашій дер­жаві не дійсний. Розрив у віці 62–річної зірки і півторарічної дитини перевищує 45 років, а за українським законодавством це також є перепоною для всиновлення.

ФСБ іде. З Криму чи в підпілля?

ФСБ іде. З Криму чи в підпілля?

Російський Чорноморський флот зробив Україні «новорічний подарунок», який голова української Служби безпеки «замовляв» ще влітку: співробітники контррозвідки ФСБ, яка працювала в місцях базування й на кораблях ЧФ, покинули Україну. Про це, з посиланням на анонімне джерело, повідомляє газета «Коммєрсант». За його словами, Крим покинули всі співробітники ФСБ, окрім двох, які зараз перебувають за кордоном на кораблях ЧФ. Усього територію України мають покинути 19 російських «службістів». Українська сторона пообіцяла росіянам не афішувати їхнього «відступу». «І позиція голови СБУ — виконати цю обіцянку», — зазначає джерело.

Фатальна жуйка

Фатальна жуйка

Коли вночі до чергової частини Конотопського міськвідділу міліції зателефонувала жінка і повідомила про нещасний випадок, міліціонери не сподівалися таке побачити. 25–річний Володимир лежав на підлозі з пошкодженим обличчям, залитим кров’ю. Виявилося, що спотворив обличчя вибух, який стався... у ротовій порожнині. «Швидка» нічим не змогла зарадити хлопцеві — травми виявилися не сумісними з життям.

Нічні «месники»

Нічні «месники»

Нічна «варта» з білою фарбою у руках свідомо і, либонь, крадькома попрацювала не по всьому місту моряків, а тільки на в’їзді до нього з боку Ялти. Зокрема схиблені українофоби виправили з державної на російську по одній букві у написанні топонімів «Сімферополь», «Діорама», «Очеретяна», «Сапунгорська». А ще на придорожних рекламних щитах з’явилась велика наліпка «Сєвастополь говоріт по–рускі!».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики