Іншого й не чекали

Іншого й не чекали

«Від учасників консультацій, а це були міністри оборони, заступники керівників оборонних відомств та посли країн НАТО, ми не почули упереджених оцінок. Але при цьому вони абсолютно відверто вказали нам на слабкі місця, які ми маємо», — зізнався по закінченні зустрічі у Брюсселі тимчасово виконуючий обов’язки міністра оборони України Валерій Іващенко.

Юлина «кишеня» ідейно чужа

Юлина «кишеня» ідейно чужа

Радикальне рішення вийти зі складу Народного руху України члени харківської обласної організації партії ухвалили на позачерговому засіданні проводу минулих вихідних. Свої дії вони пояснили небажанням підтримувати на президентських виборах Юлію Тимошенко, оскільки, на їхню думку, ідейні засади лідерки БЮТ суперечать ідеології Руху. Харківські рухівці вважають, що, не прислухавшись до їхньої пропозиції підтримати кандидатуру Віктора Ющенка, центральний провід партії «продовжив згубну політику з переорієнтації НРУ з національно–демократичних принципів на меркантильні та ліво–популістські в інтересах БЮТ і ВО «Батьківщина».

Гра в терористів і гра у відставки

Гра в терористів і гра у відставки

Партія регіонів може заблокувати трибуну, якщо Кабінет Міністрів і далі не виконуватиме закон про підвищення соціальних стандартів. «Якщо доплати не будуть зроблені і ми не почуємо чітку позицію влади з цього питання, то ми будемо діяти відповідно — будемо вимагати відставки уряду і не виключаю блокування парламенту», — заявив учора «регіонал» Нестор Шуфрич, перебуваючи, щоправда, не на роботі «під куполом», а на Полтавщині. Один зі «спікерів» ПР назвав нонсенсом те, що закон діє, а підвищення пенсій і зарплат немає.

«Ми дамо відсіч!..»

«Ми дамо відсіч!..»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За три дні до другого туру Віктор Ющенко звернувся до українців із закликом не лише зробити свій вибір, але й захистити його. «Ми не довіряємо цій владі. Не довіряємо Центральній виборчій комісії, яка протягом десяти днів дурила нас усіх, приховуючи нашу перемогу... Перемога за нами — я впевнений у цьому, кожною своєю клітинкою. Але перемогу нам з вами треба захищати», — зазначив Ющенко. Він наголосив, що 21 листопада народ зробить правильний вибір. «Якщо хтось цьому заважатиме — отримає рішучу відсіч. Це не погроза — це серйозне попередження. Ми захистимо закон і Конституцію. Ми не допустимо узурпації влади в Україні. За нами правда — і за нами Бог», — наголошував Ющенко в ті буремні дні.

Що є ваша партія без української «меншості»?!

Що є ваша партія без української «меншості»?!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шановні добродії і добродійки, нещодавно відбувся з’їзд вашої партії, на якому ви позиціонували її з іменем В’ячеслава Чорновола. Мабуть, чимало з вас, простих партійців, вважає, що нині ваша партія дотримується тих настанов, які визначив В’ячеслав Чорновіл. Та що це далеко не так, свідчить те, що з партії Руху змушені були вийти найближчі соратники В’ячеслава — довголітній політв’язень совєтських таборів Іван Гель, дружина В’ячеслава Атена Пашко, відомий зі своєї активної праці у підпільному «Українському віснику» Ярослав Кендзьор, один із близьких друзів В’ячеслава Чорновола з часів комуністичного режиму Лесь Танюк... А опісля почалося виключання з партії Руху всіх «неугодних», тобто незгодних з «генеральною лінією», яку проводять її теперішні керівники.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Полуничка» без дітей

«Полуничка» без дітей

За ухвалення даного законопроекту в другому читанні проголосували 367 народних депутатів із 435 зареєстрованих у сесійній залі. Вочевидь проблема дитячої порнографії, а також скандали навколо педофілів неабияк турбують обранців. Цікаво, що серед сімки ініціаторів законопроекту «Про внесення змін та доповнень до деяких законодавчих актів України щодо протидії розповсюдженню дитячої порнографії» є й прізвище БЮТівця Віктора Уколова, близького товариша заарештованого журналіста Дмитра Полюховича, якого нині підозрююють у причетності до розбещення власних неповнолітніх дітей із групою осіб. Мати постраждалих дітей серед причетних до педофілії називала й цього нардепа, адже його фото нібито упізнали малолітні жертви.

Під арабським крилом

Під арабським крилом

«Це унікальний візит, який принесе кілька мільярдів інвестицій в Україну», — сказав Віктор Ющенко журналістам, підсумовуючи своє перебування в Об’єднаних Арабських Еміратах. За його словами, влада заможної країни шейхів зацікавлена в розвитку двосторонніх відносин.

Всі статті рубрики