Маневри перед монітором

Маневри перед монітором

Наші військові цього року не братимуть участь у спільних маневрах разом із колегами з держав–партнерів на території України. Як повідомляє прес–служба Генштабу ЗСУ, проведення міжнародних навчань зривається, тому що Верховна Рада, по–перше, так і не прийняла законопроект про допуск іноземних військових на територію країни. Друга причина банальна — брак коштів. Тому обмежене коло українських вояків хіба що братиме участь у навчаннях на території інших держав.

«Центр» із «Регіонів»

«Центр» із «Регіонів»

Віктор Янукович виступив з ініціативою створити загальнонаціональний антикризовий центр. Голова Партії регіонів написав про це у статті для газети «Дзеркало тижня», яка більше нагадує програмний виступ кандидата в президенти. «Завдання (центру) — акумулювати всю інформацію про стан речей у країні як з офіційних, так і з альтернативних джерел, визначати больові точки й пропонувати варіанти розв’язання конкретних завдань. Такий центр має бути створений за участі всіх сил, представлених у парламенті, а також української інтелектуальної еліти», — пропонує Янукович.

Згадати 2005–й

Згадати 2005–й

Справа про легітимність депутатського мандата БЮТівця Костянтина Жеваго, яка спершу могла комусь здатися дрібною причіпкою на тлі більших бізнесових розборок, набула значно серйознішого розголосу. За нардепа взялася Служба безпеки України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики