Виїхав за кордони... списку

Виїхав за кордони... списку

Учора Конституційний Суд почав розгляд справи за поданням Президента щодо відповідності Конституції кількох норм закону про вибори народних депутатів. Глава держави оспорює пункти, які дозволяють виключити зі списку виборців тих людей, які перетинали кордон, але не повернулися в Україну за три дні до виборів. Президент Ющенко вважає, що ці положення не відповідають Конституції і звужують права громадян. Справа розглядається в КС як невідкладна.

Невідкладне партнерство

Невідкладне партнерство

На форумі «Влада і бізнес — партнери», що відбувся днями у Києві, було вирішено створити робочу групу й усі пропозиції, які там прозвучали, узагальнити та перетворити на законопроекти. Нині «найвужчими» місцями у веденні бізнесу є надто важка процедура отримання усіх необхідних ліцензій і дозволів, а також надто великий перелік цих документів. Віктор Ющенко внесе пакет цих законопроектів у Верховну Раду 6–го скликання як невідкладний.

Наш «висуванець» серед супершахраїв

Наш «висуванець» серед супершахраїв

Комісія з боротьби з корупцією на чолі з колишнім головою Федеральної резервної системи США Полом Волкером, створена при Світовому банку представила свій «профільний» звіт, з якого цікаві українці з подивом дізналися: експерти оцінили корупційні дії нашого екс–Прем’єра Павла Лазаренка в 200 млн.доларів. З таким «творчим доробком» Лазаренка зараховано до десятки найбільших шахраїв світу, які крали гроші, перебуваючи на найвищих державних посадах.

ІНІЦІАТИВИ

ІНІЦІАТИВИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Товаришу Ющенку, трактористу і Президенту

Товаришу Ющенку, трактористу і Президенту

Учора з робочою поїздкою на Черкащині побував Президент Віктор Ющенко: вертоліт глави держави приземлився зранку на стадіоні міста Шпола. Після цього Ющенко разом із «губернатором» Олександром Черевком виїхав до села Лозуватка, на поле сільськогосподарського підприємства з обмеженою відповідальністю «Агро–шанс». У Лозуватці Президента зустріли тамтешні селяни: із приїздом глави держави вони пов’язують завершення будівництва газопроводу зі Шполи до свого села, на що бракує коштів. Президент пообіцяв вирішити цю проблему вже наступного року. «Ми аж повеселішали», — каже жінка середнього віку в гурті селян.

Кандидат із «дєрьма»

Кандидат із «дєрьма»

Вибори — процес неприємний і вельми нервовий. І не лише для нас, пасивних поглиначів різнобарвної локшини, яку політики намотують на виборчі вуха, а й для них — активних її «виробників». Адже це тільки на перший погляд наплести сотні міхів гречаної вовни — то так, дурничка. А спробуй кожен день порозказуй про всенародне «благополуччя», дивлячись просто в очі людям, які після сплати всіх комунальних рахунків не можуть нашкребти копійок на пляшку в півтора рази дорожчої, ніж іще місяць тому, олії. І почути у відповідь все, що вони думають про твоє урядування...

Всі статті рубрики