НОВИНИ ПЛЮС

19.09.2007

Мороз знову збирає парламент

Завтра, 20 вересня, Верховна Рада V скликання може зібратися на пленарне засідання для розгляду проекту державного бюджету на 2008 рік. Як повідомляє прес–служба парламенту, у четвер о 9.00 відбудеться засідання погоджувальної ради депутатських фракцій, на якому розглядатимуть питання про проведення цього ж дня засідання ВР. Депутати планують внести до порядку денного пункт щодо представлення проекту закону про держбюджет–2008.

Представники фракцій БЮТ та «Наша Україна» заявили, що не прийдуть на це засідання, оскільки не визнають легітимність розпущеного парламенту.

Черновецький перевиборів не боїться

Члени команди київського міського голови Леоніда Черновецького готові до проведення дострокових виборів мера столиці й не бояться такого повороту подій. Про це в ефірі «Ток–шоу Миколи Вересня» на телеканалі «Сіті» заявила заступник глави КМДА Ірена Кільчицька. «Якщо кияни висловлять іншу думку, ніж рік чи півтора року тому, то ми її будемо сприймати як те, що ми це повинні робити», — каже Кільчицька.

Проблемний сайт «Регіонів»

Партія регіонів заявляє про спроби зламати її інтернет–сайт. Як повідомили УНІАН у прес–службі «Регіонів», увечері 17 вересня і вранці 18–го офіційний сайт ПР зазнав кількох хакерських атак, що спричинило збої в його роботі. Прес–служба звертає увагу на той факт, що сайт був заблокований напередодні заанонсованої прес–конференції Інни Богословської, яка викривала діяльність Юлії Тимошенко на посаді Прем’єра.

Минулого тижня інтернет–портал «Бігмір.нет» виключив сайт Партії регіонів зі свого лічильника, звинувативши у спробах штучно «накрутити» показник відвідуваності.

Церковна нагорода Кириленкові

Патріарх Київський і всієї Руси–України Філарет вручив голові політради блоку «Наша Україна — Народна самооборона» В’ячеславу Кириленку орден Святого рівноапостольного князя Володимира. Це сталося після освячення бань та надбанного хреста Микільської церкви УПЦ КП у Білій Церкві на Київщині.