Чим відрізняється конгресвумен Кетті Хілл від парламентаря Богдана Яременко

21:37, 31.10.2019
Чим відрізняється конгресвумен Кетті Хілл від парламентаря Богдана Яременко

Знаєте, чим відрізняється конгресвумен Кетті Хілл від парламентаря Богдана Яременко?
 
27 жовтня Кеті подала у відставку на фоні розслідування з етики і повідомлень про те, що вона вступила у сексуальні стосунки з співробітником свого передвиборчого штабу.
 
Кеті Хілл 32 роки, вона з Лос-Анджелісу і в Конгрес її вибрали рік тому.
 
Так от, у минулу неділю Кеті заявила, що її відставка з Палати представників є кращим рішенням для її виборців, міста і країни.
 
Комітет Конгресу почав розслідування з приводу Хілл через її зв’язок і ймовірні інтимні стосунки зі старшим помічником, чоловіком, які вона спростовує.
 
Кеті визнала, що у неї були стосунки з молодою співробітницею.
 
Компрометуючі фотографії та приписувані їй текстові повідомлення минулого тижня були опубліковані в одному правому виданні і британському таблоїді (дані і фото Голос Америки).
 
Ну, ви зрозуміли, чим конгресвумен Кеті відрізняється від нардепа Богдана?
 
Богдан Яременко, 48 років, з Києва і його вибрали два місяці тому.
 
Він - український дипломат і громадський діяч, Надзвичайний та Повноважний Посланник 1-го класу, генеральний консул України в Стамбулі (з 2010), за сумісництвом представник України при Організації Чорноморського Економічного Співробітництва (2010-2013), народний депутат України 9-го скликання, голова комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, Голова правління заснованого українськими дипломатами благодійного фонду Майдан Закордонних Справ.
 
І він - почав брехати, потрапивши в сексуальний скандал. Почав викручуватися. Звинувачувати. Погрожувати ЗМІ кримінальним переслідуванням. Ну і заодно всім тим, хто писав про це, розповсюджував його "особисте листування" і "втручався в приватне життя". При цьому нам розповідали про "моральність".
 
Так от, якщо пан Богдан моральний, то я готова бути аморальною. Бо нудить від таких моральних янголів з німбом святості на кучерях.
 
Отже, у мене питання до "морального" пана.
 
Вибачатися перед дружиною і дітьми публічно - це що? Моральний рівень? Чому ми маємо на це дивитися? Слухати і бачити? От саме тут починається твоя приватність і твоя відповідальність перед родиною. Якщо, звісно, ти не знімаєшся в телевізійному шоу і не печешся інфошумом більше, аніж моральним станом власної родини.
 
Розповідати журналістам про мораль і закон - а це що? Це саме рівень нардепа з дипломатичним бекграундом? Саме так по-європейськи, цивілізовано і пристойно? Як же тоді бути з твердженням однопартійців і колег про те, що "нам медіа не потрібні, ми з народом напряму спілкуємося"? Якщо вам не потрібні медіа, то навіщо ж брати їх до уваги?
 
Забрехатися так, щоб стати посміховиськом на два повних дні, перекриваючи собою всі інші новини у країні - це що? Які експерименти, розводи і інша дурня, яка лізла з вуст у перші години після зашквару? Це той випадок, коли навіть інстинкт самозбереження офігів від рівня відмазок.
 
А пранк і відверті розмови з "генпрокурором Рабошапкою" - це що? Цікаво, що там протягом оцих розводів встиг набалакати нардеп Богдан Яременко? Відповідальний за рівень зовнішньополітичних стосунків.
 
Понавибирали чортів.