Нумерологія і вибори: ефект «Стрекози»

18:12, 17.07.2019
Не хочеться вірити у фатальність чисел, проте цифрові енергії іноді бувають настільки красномовними, що мимоволі починаєш визнавати певну закономірність. Судіть самі.
 
Кожен рік, з нумерологічної точки зору, має два числа - універсальне, що визначає життєву програму всієї планети і персональне, яке важливе для конкретної людини чи країни.
 
Обидві числові вібрації діють паралельно, формуючи чітко окреслені тенденції. Маючи даровану нам свободу вибору, ми вільні обирати різні варіанти розвитку подій, але не можемо відмінити саму тенденцію.
 
Так ось, універсальною господаркою року для усіх землян стала Трійка (2019= 2+0+1+9=12=3) - архетип творчості, інтелекту, креативності. Це у позитиві.
 
У негативі ж вона може бути схожою на класичний персонаж байки Крилова "Попрыгунья Стрекоза", яка любить не лише добряче гульнуть, плюнувши на завтрашній день, а ще й вважається неперевершеною скандалісткою, фантазеркою і сама собі героїнею.
 
До речі, Трійка є також числом Основи України, що характеризує спільні генетичні особливості людей, які народилися на цій землі. Наш парламент з його пафосним театральним багатослів’ям, бійками і численними прогулами депутатів - дзеркальна тінь "трієчної" енергії.
 
У даному ж контексті важливо підкреслити ось яку деталь: будь-який рік Трійки (універсальний чи персональний), для України завжди буде знаковим.
 
Небо в такі періоди посилатиме серйозну перевірку на міцність у вигляді екзамену на серйозність і відповідальне ставлення до своєї країни. До речі, обидва Майдани у нас починалися саме у рік персональної Трійки, а цьогорічне голосування виборців проти Порошенка політологи не випадково називають мирним Майданом незгодних з його політикою.
 
Персональним же числом року в Україні наразі є Вісімка - архетип влади і грошей. Вона має форму нескінченності, тому вважається кармічною вібрацією - все, що ми зробили у попередні роки (і хороше, і погане) повертається до нас бумерангом.
 
У такі періоди люди і нації проходять перевірку на матеріальну спроможність, працелюбство, вміння гармонізувати свої фінансові запити з потребою духовного розвитку. Словом, хто трудився і не прикипів душею до грошей, - отримає солідний бонус, а хто лінувався або втиснув самого себе у шкіру скупого царя Мідаса, - переживе період втрат.
 
У даному випадку можна передати палкий привіт авторам схеми "Роттердам +", які обібрали українців, мов липку, і закономірно втратять після виборів державне кермо. А заодно теперішнім маніпуляторам, що обіцяють прямі поставки російського газу за ціною, вищою, ніж в Європі, проте під виглядом великого передвиборчого здобутку.
 
А привіт, власне, простий: Всесвітом править закон причини і наслідку, який "на Вісімці" прилітає бумерангом у формі втрати щонайменше влади і грошей, а то й свободи (це вже привіт Фірташу. Здавалося б - непереможному).
 
Так ось, коли на полі конкретної країни грають паралельно Вісімка і Трійка, виникає певний конфлікт вібрацій, бо серйозна респектабельна владна енергія 8 на дух не виносить легковажності, напускного геройства, неоправданих хвастощів 3.
 
Чому називаю саме ці характеристики Трійки, а не властиву їй же творчість та інтелект? А тому, що переважною більшістю українців під впливом Вісімки та Трійки цього року явно заволоділо бажання отримати все (8) і одразу (3).
 
Класична фантазія на тему російської казки "По - щучому велінню", де кожен озвучив довгий список своїх мрій, не переймаючись процесом їхнього втілення в життя.
 
Що з цього буде? Варіантів розвитку подій чимало, але знову ж таки в рамках чітких тенденцій, які у 2020-му році визначатимуть для України, відповідно, вже Дев’ятка і Четвірка.
 
Дев’ятка - це число завершення 9-літнього циклу. І якщо на Вісімці нас перевіряють на трудову спроможність, то Дев’ятка спитає одразу за все та ще й під духовним ухилом. Простіше кажучи, "Попрыгунья Стрекоза" вступить у період зими з усіма неминучими наслідками і проблемами.
 
У свою чергу Четвірка для всієї планети буде відігравати роль енергії Імператора з притаманним йому диктатом і зміцненням жандармських інституцій.
 
Словом, грайливі клоуни замість ковпачків з дзвіночками одягнуть корони й візьмуть у руки батоги. Було б добре, якби ця жорсткість спрацювала на зміцнення держави. Але оскільки роль останньої у нас уже багато років виконують олігархічні клани, то згадане зміцнення може знову виявитися дуже адресним.
 
Що ж у такому разі робити? Все дуже просто. Головне число України - Сімка. Це архетип Бога, Всесвіту, істини і високого професіоналізму. Тобто з Богом українцю підвладне все, якщо він міцний своєю вірою і при цьому бездоганно володіє якимсь ремеслом та не створює собі земних кумирів.
 
Уповання на чарівників і заморських спасителів, - це відверте нехтування енергією, яка формує вже згадані тенденції, але у даному випадку не річного, а державного рівня.
 
Тобто все, що ми маємо, - прямий результат того, як ми мислимо і діємо. І цю роботу за нас не зробить жоден слуга. Особливо, якщо ми не готові контролювати його діяльність і пасивно чекаємо дива.