Апетитні синенькі: топ смачних рецептів страв із баклажанів
Синенькі — суцільні смаколики, і це — перша і найщиріша правда. Вони що тушковані, що запечені, що фаршировані, що консервовані — красиві, смачні й корисні.
Синенькі — суцільні смаколики, і це — перша і найщиріша правда. Вони що тушковані, що запечені, що фаршировані, що консервовані — красиві, смачні й корисні.
Погодьтеся, інколи дуже хочеться когось епатувати, не виходячи з кухні. Зробіть це за посередництва варення з... грибів. Добре, що не з мухоморів, бо то навіть для епатуванння було б занадто.
Мої подруги оперативно приєдналися до грибного ноу-хау і
Помідор — неоціненний дарунок природи, такий, що на всі випадки життя. Його називають овочем, ягодою і фруктом, готують його окремо, до м’яса, до каш, до овочевих і фруктових страв.
Перший день осені відкрив новий відлік для дітлахів. І все, до чого швидко звикає маленька людина на канікулах, знову потрібно коригувати не завжди в приємніший бік для дитини.
Для господинь — сезон консервації у розпалі. І ні спека, ні холод, ні бажання відпочити (на березі під плюскіт прохолодної водички чи просто на дивані вдома) — цьому не завада.
Квашені овочі — це те, що треба кожному організму. Науково доведено, що вони поліпшують імунітет, сприяють хорошому травленню, додають вітамінів, знижують рівень цукру в крові й виконують iще чимало корисних для людини функцій.
Влітку сюрпризи — на кожному кроці. Ось, здавалося б, звичні сирники: сир, яйця, борошно, ванілін, цукор. Але літо вносить свої корективи у цей звичний перелік інгредієнтів для сирників, пропонуючи для них ягоди, фрукти, навіть квіти.
Якщо ви жодного разу не дивилися шоу «Мастер-шеф» (до когорти яких належу і я), то все ж могли бачити обличчя імпозантного «натуралізованого» колумбійця Ектора Хіменеса-Браво
«Літом дуже люблю готувати всілякі соуси, в їх основі — довга уварка овочів. В результаті отримуємо густий, смачний, абсолютно натуральний продукт», — ділиться секретами смачного кетчупу Люба Біріна.