Гарбузовий фонтан чудових вражень: страви з яскравими нотками від Наталії Печерської
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.
«Божевільний» — назвали цей овоч ще у XVII столітті європейські мандрівники, побачивши на полях Індії. Може, не лише зовнішній вигляд баклажана спонукав їх до таких висновків, а й смакові якості: у сирому вигляді він містить соланін, який може спровокувати отруєння.
Думка про те, що восени треба їсти більше, щоб зігрітися, не зовсім правильна.
Неймовірна буженина. Її так називає автор рецепту, визнана кулінарна майстриня, киянка Анастасія Рябокінь.
Для мене давно зрозуміло, що вся випічка з яблуками — особлива.
«Я зараз — повністю капустяна душа.
Осінь — на диво багатофункціональна: і натхненням на творчість слугує для митців, і відновлює сили після літньої біганини, і спонукає до вигадування нових смаколиків, бо ж народило всього на городах і ланах.
Звісно, всі торти мають у собі щось магічне, бо від більшості не можна відірватися.
Цей суп може бути супом для особливих випадків — дуже смачний!