Перша ластівка різдвяної казки: рецепт «штолена» від Оксани Яцків зі Львівщини
Гарбузовий фонтан чудових вражень: страви з яскравими нотками від Наталії Печерської
Киянка Наталя Печерська, як, утім, усі, хто причетний до культури, мистецтва і творчості, вбачає в осінніх туманах натхнення і затишок.
Сім відтінків синеньких: рецепти страв із баклажанів тернополянки Лариси Пошпур
«Божевільний» — назвали цей овоч ще у XVII столітті європейські мандрівники, побачивши на полях Індії. Може, не лише зовнішній вигляд баклажана спонукав їх до таких висновків, а й смакові якості: у сирому вигляді він містить соланін, який може спровокувати отруєння.
У речника ГПУ Андрія Лисенка в метро поцупили бутерброди з ковбасою
Попоїли і біжіть: рецепти легких страв від Олени Соболєвої
Думка про те, що восени треба їсти більше, щоб зігрітися, не зовсім правильна.
Цимес — у маринаді: рецепт буженини від Анастасії Рябокінь
Неймовірна буженина. Її так називає автор рецепту, визнана кулінарна майстриня, киянка Анастасія Рябокінь.
Картина яблуками: особливий пляцок від Марти Левицької
Для мене давно зрозуміло, що вся випічка з яблуками — особлива.
І голубці, і салати: рецепти страв із капусти від Марини Береш-Суржок зі Сміли
«Я зараз — повністю капустяна душа.
Що приготувати із сезонних овочів: здорові та корисні осінні страви
Осінь — на диво багатофункціональна: і натхненням на творчість слугує для митців, і відновлює сили після літньої біганини, і спонукає до вигадування нових смаколиків, бо ж народило всього на городах і ланах.