Готуємо по-козацьки: рецепти господинь для свята Покрови
![Готуємо по-козацьки: рецепти господинь для свята Покрови](/img/content/i121/121685.jpg)
До цього дня треба підготуватися на славу! Бо Покрова Пресвятої Богородиці — одне з найбільших християнських свят, а ще — День українського козацтва і віднедавна — День захисника України.
Їжа чарівних фей: корисні рецепти на щодень від біологині Дарії Озерної
![Їжа чарівних фей: корисні рецепти на щодень від біологині Дарії Озерної](/img/content/i121/121530.jpg)
Погодьтеся, уявлення про їжу стрімко змінюється. Тепер вона — не лише для того, щоб підтримувати життєдіяльність, рости тощо, а й щоб коригувати здоров’я, настрій, розумову та фізичну діяльність, зрештою, продовжити собі віку.
Чи можна їсти суп: що насправді радить міністр Уляна Супрун
Скромний шик осіннього столу: рецепти супів із грибами, горохом і сочевицею
![Скромний шик осіннього столу: рецепти супів із грибами, горохом і сочевицею](/img/content/i121/121230.jpg)
Може, влітку і не кожному хотілося перших гарячих страв, але зараз, із наближенням осінньої прохолоди, вони можуть бути для вас усім і відразу: і смачним обідом, і еліксиром здоров’я з необхідним набором вітамінів і мікроелементів, і зігріваючим засобом, і навіть ліками від легкого осіннього смутку,
Яблука у... перині: рецепти пирогів від Іри Татарин із Тернопільщини
![Яблука у... перині: рецепти пирогів від Іри Татарин із Тернопільщини](/img/content/i121/121231.jpg)
Моя б воля, я б їм справді виділила найпочесніше місце, в центрі столу. Бо яблука — це щось більше, ніж фрукти, можна сказати, фруктова філософія.
Пішли пироги — як діти в школу: фантастичні рецепти киянки Олени Герасимової і львів’янки Ірини Герич
![Пішли пироги — як діти в школу: фантастичні рецепти киянки Олени Герасимової і львів’янки Ірини Герич](/img/content/i121/121050.jpg)
А що ви хотіли? Почалася осінь, знову ж таки школа, і вже це — вагомі причини, щоб пекти пироги.
Повний фарш: начиняємо сезонні овочі з користю для здоров’я
![Повний фарш: начиняємо сезонні овочі з користю для здоров’я](/img/content/i120/120747.jpg)
Овочі — це такі продукти, які дехто дуже любить, дехто готує, бо вони корисні, а декому їх не дуже хочеться. Але якщо їх, приміром, гарно нафарширувати і запекти — байдужих до такої страви практично не буде.
Цвібачок і кабачок: рецепти з говіркою від пані Ірини зі Львова
![Цвібачок і кабачок: рецепти з говіркою від пані Ірини зі Львова](/img/content/i120/120746.jpg)
Кулінарні захоплення Марти Гулей — дуже серйозної киянки, яка займається статистичним аналізом та базами даних, пише процедури, рахує дескриптивні статистики, володіє англійською та японською мовами — явно від бабусі-львів’янки, про яку внучка пише з неприхованим захопленням і любов’ю.